Sundhedsvæsenets MBA’ere

Sundhedsvæsenets MBA’ere admin November 22, 2022

Sundhedsvæsenets MBA’ere

MBA in Leadership Psychology

MBA in Leadership Psychology for afdelingssygeplejersker, der ønsker et nyt syn på ledelsesudfordringen

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét. Vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores MBA in Leadership Psychology et af de foretrukne valg blandt afdelingssygeplejersker, der ønsker at træde en anden sti.

Med et solidt værdigrundlag har MBA in Leadership Psychology placeret sig som en intens og banebrydende lederuddannelse, der bygger bro mellem et praksisnært ledelsessyn med individet i fokus og ledelsespsykologi; et sted, hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, planlægning, organisation og HR.

Pandemien og den hurtigt foranderlige verden har udfordret ledelsesopgaven. Det stiller slet og ret større krav til din evne til at omstille sig. I samme ombæring oplever mange afdelingssygeplejersker et krydspres mellem patienternes forventninger og de ressourcer, der er til rådighed. Kunsten er dermed at håndtere begrænsede ressourcer samtidig med, at ledelsesopgaven bliver stadig mere kompleks. Derudover er vores erfaring, at mange afdelingssygeplejersker oplever et paradoks i at skabe autenticitet og nærvær i en hverdag præget af varierende arbejdstider og begrænset kontakt medarbejderne imellem.

 

Vores MBA in Leadership Psychology giver dig et nyt syn på de udfordringer, du som afdelingssygeplejerske møder i din hverdag; og uddannelsen giver dig en ny stemme og alternativ viden til at finde løsninger på de problemer, som din ledelsesopgave kræver.

Med denne MBA får du et nyt og innovativt mindset, der gavner dig selv, dine medarbejdere og patienter. Det kalder vi Useful Education.

Sundhedsvæsenets MBA’ere

MBA in Leadership Psychology er for dig, der vil skabe resultater gennem andre mennesker – og det har vi mange afdelingssygeplejersker, der gennem årene har gjort. For de fleste har beslutningen om en MBA hos Business Institute været oplagt. Anette Bäckström, Afdelingssygeplejerske ved Århus Universitetshospital, udtaler:

Jeg trængte til at blive luftet i nogle andre kredse end den hospitalsverden, jeg befinder mig i i hverdagen.

Oversygeplejerske Lone Hauritz, der ligeledes har sin daglige gang på Århus Universitetshospital, udtaler:

Jeg har brugt uddannelsen allerede fra dag ét. Der bliver for hvert modul bygget mere på, men anvendelse af teorier og metoder i praksis var allerede mulig at implementere i min arbejdsgang, da jeg første gang forlod Business Institutes undervisningslokaler.

Du kan læse meget mere om MBA’en ved at hente vores brochure.

Online infomøde

02.06.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

MBA in

Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

Studiestart

01.09.22

i Aalborg

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Kontakt
  Åbningstider
  Kontor- og telefontider: Man-fre: 9-13
  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup