Pre MBA Arctic

 

Den hurtige vej til bedre ledelse

Brochure

Pre MBA Arctic – et Grønland i udvikling

Erhvervslivet befinder sig midt i et digitalt meteor-nedslag. Herefter gælder helt nye spilleregler for virksomheder og medarbejdere. Glem fortiden. Den næste generation af ledere, der forstår den nye spilleplade, får en unik chance for at udvikle sig og få professionel succes. PreMBA uddannelsen formidler:

• ny teoretisk og analytisk indsigt
• moderne ledelses-kompetencer
• et mindset om ansvarlig og bæredygtig ledelse
• inspiration til visionær tænkning

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder
Vi fik utrolig meget ud af at skrive alle vores opgaver ud fra vores eget udgangspunkt og bruge den viden, vi fik fra uddannelsen i eget arbejde
Ansøg

Grønland er i en rivende udvikling. Gennem de år, vi har udbudt MBA uddannelser i Nuuk, har vi erfaret, at noget af det, der fylder mest på ledelsesgangene i de grønlandske virksomheder er evnen til at rekruttere de rette kompetencer, urbaniseringen og store indlandske strukturændringer bl.a. i form af nye lufthavne.

Business Institutes MBA Arctic er designet til at identificere og kvalificere den næste generation af det grønlandske lederpotentiale. Uddannelsesforløbet ruster ledere til at udvikle og fremtidssikre grønlandske interesser, men det giver også et innovativt og globalt mindset, der hjælper lederen til at se nye muligheder, sætte retning og eksekvere.

 

MBA Arctic er uddannelsen, som vender udfordringer til potentialer og tilfører den indsigt og energi, der skal til for at finde nye måder at drive virksomheder og organisationer på i et komplekst og foranderligt erhvervsmiljø. 
 
Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu. 

 

Online infomøde

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vi optager helt frem til studiestart

Såfremt der er pladser

Studiestart

Dato endnu ikke fastlagt

Vi fik utrolig meget ud af at skrive alle vores opgaver ud fra vores eget udgangspunkt og bruge den viden, vi fik fra uddannelsen i eget arbejde

Lasse SpotteckØkonomichef, Greenland Holding og Pre MBA

Pre MBA Arctic

Tidsforbrug

Tidsforbrug

Vores Pre MBA Arctic uddannelse har en tidshorisont på et år og er fordelt på tre mødegange af fire dage. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Alle mødegange foregår mandage (09:00-16:00), tirsdage (08.30-16:00), onsdage (08.30-16:00) og torsdage (08.30-16:00). I alt tre mødegange på et år i Sisimiut, Grønland.

Med tiden på din side

Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et PreMBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på! 
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt uden ad. Vi vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet, og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet.

Pre MBA Arctic

Optagelseskrav

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på Pre MBA Arctic uddannelsen er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Pris

65.000 DKK

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering, er det din arbejdsplads som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke (du kan læse nærmere om komfortpakkerne i informationsark for de enkelte uddannelser). 

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie. 

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage. 

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan I laver aftalen, er helt op til jer. 

I begge tilfælde, vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475 

Ansøg om optagelse på Pre MBA Arctic

Ansøg nu