Mini MBA

Det moderne MBA koncentrat 

Brochure

Mini MBA

Just-in-time er et begreb, der lige nu dukker oftere og oftere op i uddannelsesdebatten, naturligvis på grund af den uhyggeligt hurtige erhvervsudvikling. Stort set enhver leder, uanset niveau, er i disse år nødt til at tilegne sig frisk viden og erfaring om ledelse – i takt med at erhvervslivet oversvømmes af en strøm af nye forretningsmodeller.

Med vores Mini MBA er det lige på og hårdt. Det handler om at lade sig inspirere og direkte sætte den nye viden i spil – alt sammen leveret direkte af professionelle undervisere, der ved, hvad de taler om. Er du interesseret i at læse mere om, hvad Business Institutes Mini MBA går ud på, så hent brochuren nedenfor.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder
Tilmeld

Hvorfor tage en Mini MBA fra Business Institute?

1. Du får en fremsynet Mini MBA, der er et reelt MBA-koncentrat baseret på Business Institutes mere end 25 års erfaring med MBA i Danmark.

2. Du får en hurtig karrierebooster over blot 6 måneder med intense undervisningsdage, refleksionsopgaver til at sikre din personlige læring og en afsluttende eksamen.

3. Du får sproget til at tale med i ledelsesdebatten gennem et moderne teoretisk modelapparat, der indkapsler de kompetencer, som komplekse Change Management-udfordringer kræver.

4. Du får en lederuddannelse, hvor omdrejningspunktet er Useful Education, hvilket betyder, at du kan anvende din viden fra dag ét i dit eget arbejdsliv.

5. Du bliver medlem af Business Institute Alumni, der bl.a. i samarbejde med F5 byder på netværksdage og adgang til artikler og bookskim af global ledelseslitteratur.

Hvem bør deltage på Mini MBA?

Business Institutes Mini MBA er lederuddannelsen for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere eller som søger ny inspiration i din lederfunktion.

Mini MBA-uddannelsen er 100% designet til dig, der gerne vil være en tidsvarende og fremsynet leder – eller måske gerne vil være leder i fremtiden. Den er til dig, der brænder for at blive klogere – og dig, der vil have papir på dine kompetencer.

Med mere end 30 års erfaring med eksklusive lederuddannelser, er det vores overbevisning, at rammerne for personlig læring øges ved at der er stor diversitet på uddannelsen gennem mødet med medstuderende fra vidt forskellige professionelle baggrunde. Der er ingen formelle optagelseskrav til vores Mini MBA – det vigtigste er, at du har lyst og mod på at lade dig selv inspirere.

Tilmeld dig her

Online infomøde

26.04.23

Via Microsoft Teams - kl. 16:00
Tilmeld

Tilmelding

Vi har løbende tilmelding til hvert modul

Næste modul

06.03.23

i Hellerup

Hvem møder du som studerende

Mini MBA

Tidsforbrug

Tidsforbrug

Business Institutes Mini MBA gennemføres over ca. seks måneder. Vi har opdelt forløbet i to kompetenceområder, der hver indeholder tre fagdiscipliner. Med seks undervisningsdage bliver du ajourført med de nyeste tanker og idéer indenfor moderne og praktisk lederskab og strategi. De seks undervisningsdage afvikles som enkeltdage med ca. en måneds mellemrum.

Mini MBA

Ingen optagelseskrav

Ingen optagelseskrav

Der er ingen officielle optagelseskrav på Business Institutes Mini MBA. Vi ønsker at få en bred skare af ambitiøse ledere fra den private og offentlige sektor, der ønsker at gennemgå et målrettet og intensivt forløb. Vi mener, at det bedst opnås ved at opstille så få barrierer som muligt, hvorfor du blot skal tilmelde dig og så er vi i gang. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for at tage en Mini MBA, og hvad det kræver.

Pris

29.500 DKK

ekskl. moms

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering er det din arbejdsplads, som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke, som du kan læse nærmere om i informationsarkerne for de enkelte uddannelser.

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie.

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage.

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan, I laver aftalen, er helt op til jer.

I begge tilfælde vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475