business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Master in Business Administration

MBA in Corporate Entrepreneurship
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA

NEW GAME – NEW RULES – NEW MBA’s

Klassiske ledelsesværktøjer og management-teorier forældes i øjeblikket lige så hurtigt som mobiltelefoner på det kinesiske marked; til gengæld vokser efterspørgslen markant på professionelle ledere, der kan udvikle og styre organisationer ind i den nye kaotiske fremtid. 

At gøre verden til et bedre sted er lige så vigtigt, som at sikre virksomhedens indtjening. Vi tager afsæt i 2030 Agendaens 17 verdensmål og sætter rammerne for, at vore studerende er i stand til at træffe beslutninger, som både indenfor i deres egne organisationer og udenfor gør verden til at bedre sted. Vi vil uddanne vore studerende til at blive ledere, der er i stand til at håndtere fremtidens dilemmaer. For dem vil ansvarlig og profitabel ledelse ikke være to konkurrerende størrelser – det vil være én og samme sag.

Derfor har vi skabt en MBA med et altid tidsaktuelt indhold indenfor tre ledelsesdiscipliner: Leadership Psychology, Corporate Entrepreneurship og Stratigic Thinking.

Tjek ind på én MBA og træf beslutning om retning senere

Du tjekker ind på én MBA og har i løbet af de første to semestre mulighed for at få fingrene helt ned i materien på de tre ledelsesdiscipliner inden du beslutter dig for, hvad du ønsker at fordybe dig i på MBA'ens andet år. Du kan altså være åben og nysgerrig efter at finde din egen vej og du skal ikke træffe en endelig beslutning om, hvilken ledelsesdisciplin, du vil fordybe dig i, før du er klar til det.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Det kalder vi Useful Education.

Én MBA, tre ledelsesdiscipliner

Corporate Entrepreneurship: Professionelt lederskab uden for ’the corporate comfort zone’

MBA’en i Corporate Entrepreneurship er for ledere, der vil indtage rollen som visionær praktiker og omskabe produkter og forretningsprocesser. De nye MBA’ere vil stå i forreste linje med deres grænsebrydende tilgang til professionelt lederskab og føre etablerede organisationer ind i en ny fremtid, hvor forretningsmodeller, brands, teknologier og produktionsprocesser bliver devalueret og innoveret på rekordtid.

Denne Executive MBA giver lederne nye forretningskritiske kompetencer og udvikler deres evne til at praktisere ledelse af mennesker i radikal transformation og skabe succesrig virksomhedsdrift i et turbulent forretningsmiljø.

Strategic Thinking: Strategisk ledelse i en foranderlig verden

MBA'en i Strategic Thinking er for en ny generation af erhvervsledere, der vil mestre evnen til at udvikle nye strategier for offentlige og private virksomheder midt i et globalt paradigmeskifte. På uddannelsen lærer deltagerne at finde den skiftende puls på nationale og internationale markeder, og de udvikler deres evne til at spotte og skabe nye muligheder for vækst og fremskridt.

Denne Executive MBA lærer dig at tænke strategisk, så du kan lede mennesker i et uforudsigeligt erhvervsklima. Vi har fokus på forretningstænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, så deltagerne hele tiden bringes til at omsætte teori til hverdagens praksis og derigennem lærer at se og forstå de overordnede sammenhænge.

Leadership Psychology: Professionel humanisme inden for topledelse

MBA'en i Leadership Psychology er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse vidensfelter, at MBAen er blevet skabt; et sted hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.
Leadership Psychology er for dig der vil skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede.

Denne Executive MBA er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne. Den er indledningen til en ny tid, hvor menneskers individualitet, engagement og kreativitet inddrages.

Næste skridt i karrieren

Tidlig tilmelding har sine fordele; deltag allerede nu i værdiskabende Bootcamps
Når du har tilmeldt dig uddannelsen, er din motivation i top. Den motivation kan du forhøje ved at deltage i fire gratis Start Up Bootcamps, hvor du sammen med andre kommende MBA'er får chancen for at arbejde med praktisk problemløsning, der gør dig endnu mere beredt på uddannelsens start.

Start Up Bootcamps: Torsdag den 30. april 2020 kl.09:00 i Aalborg.

Næste MBA studiestart: Torsdag den 3. september 2020 kl. 09:00 i Aalborg. 

MBA ansøgningsfrist: Senest onsdag d. 24. juni 2020.

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 10. juni 2020 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms.
Læs mere om dine MBA finansieringsmuligheder her.

Du kan læse nærmere om praktiske informationer i MBA informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Hent brochure'.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder og inspirerende materiale fra vores inspirationsunivers. 

Med tiden på din side

Tid som knap faktor
Business Institutes MBA forløb tager hensyn til at tid er en knap faktor for alle ambitiøse mennesker og, at det skal kunne lade sig gøre at dygtiggøre sig som leder samtidig med at familie og karrierer skal passes. Vi har derfor fleksible løsninger undervejs i studiet, hvis hverdagen presser sig på, og du har behov for en pause fra studiet. Det betyder, at du altid har mulighed for at tage orlov eller at tage en del af studiet indenfor en mere fleksibel ramme med vores MyMBA.

Men det stopper ikke her. Vi hjælper dig til at finde nøglen til at arbejde fokuseret og effektivt. Vi har udarbejdet nye og lettere måder at tilgå pensum på, og organiseret eksamensskrivning i Bootcamps, som redskaber til at finde nøglen til at arbejde fokuseret – alt sammen for at muliggøre at arbejde og privatliv hænger bedst muligt sammen med dit MBA studie.

 

Hvem læser MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes baggrund - både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder. 

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Corporate Entrepreneurship er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. 

Tidsforbrug

En MBA har en tidshorisont på to år og består af fire semestre med i alt 13 moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Andre kigger også på:

MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
XBA

Meget mere end en Mini MBA

Læs mere
MBA2: Kompetenceløft efter MBA'en

Vælg mellem fire MBA² retninger

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?