business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Pre MBA Arctic

MBA2 ST
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Arctic >
  4. Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic, bacheloruddannelse i Grønland

Pre MBA Arctic (DBA) er til dig, som har oparbejdet stor praktisk erfaring og kompetencer i offentlige og private virksomheder uden en akademisk baggrund.

  • Til dig som ønsker at præge fremtiden for dig selv og din arbejdsplads gennem en styrket faglig profil med evnen til udvikling, forandring og perspektivering.
  • Til dig som ønsker at supplere praktikken med en tidssvarende akademisk opgradering og derigennem kickstarter nye muligheder og ambitioner.

I 2014 startede Business Institute for første gang et uddannelsesforløb uden for Danmarks grænser. Sammen med Ledelsesakademiet i Nuuk lancerede Business Institute Pre MBA (DBA) uddannelsen tilpasset den grønlandske kontekst. Business Institute sigter mod at kunne medvirke til en langsigtet og lokalt forankret kvalificering af grønlandske ledere, der ønsker en lederuddannelse på et højt fagligt niveau tilpasset grønlandske forhold i et internationalt perspektiv.

Formålet med Pre MBA (DBA) uddannelsen er at give en grundlæggende akademisk forretningsforståelse samt at arbejde metodisk og praktisk med udgangspunkt i erhvervsøkonomiske problemstillinger.

Uddannelsen er en genvej til bedre ledelse og retter sig mod en opkvalificering af de ledere, der ønsker at tage det næste store skridt i deres karriere. Pre MBA (DBA) uddannelsen supplerer stor praktisk erfaring med tilsvarende akademisk viden, hvortil nye perspektiver opstår og kickstarter deltagernes muligheder og ambitioner.

Pre MBA Arctic (DBA) uddannelsen giver ikke kun deltagerne en styrket faglig profil, men styrker også evnen til udvikling, forandring og perspektivering. Personlige evner, sammen med en stærk faglighed, er afgørende for fremtidige karrieremuligheder på et konstant foranderligt arbejdsmarked.

Fremtidens ambitiøse medarbejdere og ledere skal alle være fagligt stærke, men også målrettede, nuancerede og fleksible med de største muligheder for at navigere og brillere i et turbulent forretningsmiljø.

Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for Pre MBA Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Download materiale'. Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste studiestart: Endnu ikke planlagt. Sidste studiestart mandag d.11/2-19.

Næste informationsmøde: Endnu ikke planlagt.

Pris: 65.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelse i Grønland

Læs mere
MBA Arctic

Tilpasset til den grønlandske kontekst

Læs mere

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på Pre MBA Arctic uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser Pre MBA Arctic?

Business Institutes Pre MBA Arctic henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv uddannelse i Grønland. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund - hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer i Grønland.

Tidsforbrug

Vores Pre MBA Arctic uddannelse har en tidshorisont på et år og er fordelt på tre mødegange af fire dage.

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Alle mødegange foregår mandage (09:00-16:00), tirsdage (08.30-16:00), onsdage (08.30-16:00) og torsdage (08.30-16:00). I alt 4 mødegange fordelt på to år (to sessioner) i Nuuk, Grønland.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

Den samlede arbejdsbelastning for en hel Pre MBA Arctic svarer til 30 ECTS point. Ved afslutning af hvert modul skal der udarbejdes en skriftlig opgave, som skal bestås.

Du modtager et certifikat ved hvert bestået modul. Efter fire moduler har du mulighed for at udarbejde en tværfaglig skriftlig opgave, som skal bestås. Efter yderligere 4 moduler (otte i alt), kan du udarbejde en skriftlig DBA opgave, som ved beståelse giver dig et DBA bevis i hånden. 

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk