business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Arctic >
  4. Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic; den hurtige vej til bedre ledelse

Pre MBA Arctic er til dig, som har oparbejdet stor praktisk erfaring og kompetencer i offentlige og private virksomheder uden at have en akademisk baggrund. Uddannelsen er til dig, der ønsker at præge fremtiden for dig selv og din arbejdsplads gennem en styrket faglig profil med evnen til udvikling, forandring og perspektivering.

Pre MBA uddannelsen giver en grundlæggende akademisk forretningsforståelse og kompetencer til at arbejde metodisk med erhvervsøkonomiske problemstillinger.

Uddannelsen er en genvej til bedre ledelse og retter sig mod en opkvalificering af de ledere, der ønsker at tage det næste store skridt i deres karriere. Pre MBA uddannelsen supplerer stor praktisk erfaring med tilsvarende akademisk viden, hvortil nye perspektiver opstår og kickstarter deltagernes muligheder og ambitioner.

Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for Pre MBA Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Download materiale'. Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste studiestart: Endnu ikke planlagt. 

Næste informationsmøde: Endnu ikke planlagt.

Pris: 65.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelsen til den visionære praktiker

Læs mere
MBA Arctic

En moderne MBA til den grønlandske kontekst

Læs mere

Tidsforbrug

Vores Pre MBA Arctic uddannelse har en tidshorisont på et år og er fordelt på tre mødegange af fire dage.

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Alle mødegange foregår mandage (09:00-16:00), tirsdage (08.30-16:00), onsdage (08.30-16:00) og torsdage (08.30-16:00). I alt 4 mødegange fordelt på to år (to sessioner) i Nuuk, Grønland.

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på Pre MBA Arctic uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser Pre MBA Arctic?

Business Institutes Pre MBA Arctic henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv uddannelse i Grønland. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund - hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer i Grønland.

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk