business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA Arctic

Grønland topbillede.png
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Arctic >
  4. MBA Arctic

En MBA til den grønlandske kontekst

Grønland har en imponerende iværksætterkultur, som blomstrer, og hvor flere lokale initiativer viser sig at have potentiale for afsætning af produkter og ydelser nationalt såvel som internationalt. Iværksættere møder mange udfordringer i udviklingen af virksomheder samtidig med at driften presser på – ikke mindst fordi afsætningen af produkter har logistikmæssige udfordringer. Ofte er der brug for tilførsel af ledelsesevner, træning i prioritering af strategiske tiltag og forretningsmæssig forståelse.

Med en Arktisk MBA uddannelse udbyder Business Institute en lederuddannelse i Grønland, som identificerer og kvalificerer det arktiske lederpotentiale i den næste generation af ledere. Uddannelsesforløbet klæder dem på, så de er rustet til at udvikle og varetage fremtidssikrende grønlandske interesser, som den pågældende virksomhed eller organisation repræsenterer.

MBA Arctic er uddannelsen, som vender udfordringer til potentialer og tilfører den indsigt og energi, som skal til for at finde nye måder at drive virksomheder og organisationer på i et komplekst og foranderligt erhvervsmiljø.
Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for MBA Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Download materiale'. Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste MBA studiestart: på Hotel Hans Egede i Nuuk tirsdag den 02. april 2019.

Ansøgningsfrist: Hvis du vil sikre dig en plads på vores MBA uddannelse skal du tilmelde dig senest den 1. marts 2019.

Næste informationsmøde: Ikke planlagt. Husk, du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Pris: 280.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelse i Grønland

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA Arctic uddannelsen er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA Arctic uddannelsen.

Hvem læser MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund - hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer i Grønland.

Tidsforbrug

Undervisningen finder sted i Nuuk og foregår tirsdage-torsdage - i alt 12 gange jævnt fordelt på de to år, som uddannelsen strækker sig over. I de mellemliggende perioder fungerer Business Institutes virtuelle læringsrum som fjernundervisning. Her kan du sammen med de andre deltagere arbejde med skriftlige seminaropgaver samt udbygge din forståelse af det faglige stof.

Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteratur er både engelsk og dansk.

Gennemsnitligt bruger en MBA studerende 8-10 timer ugentligt på forberedelse og skriftlige opgaver. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

MBA programmerne ”De Nye Mestre” bliver gennemført over cirka to år, fordelt på fire semestre. Den samlede arbejdsbelastning svarer til 60 ECTS point.

Ved afslutning af hvert semester foregår evaluering i henholdsvis fagmodulerne og projekterne. Alle evalueringer

 

skal bestås. Derudover skal der efter hvert fagmodul udarbejdes en skriftlig opgave, som ligeledes skal bestås. 

 

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk