mba-brochure

mba-brochure Teo Dev November 24, 2022

MBA

Én MBA – Tre ledelsesdiscipliner

Online infomøde

02.06.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

Studiestart

01.09.22

i Aalborg

Pris

195.000 DKK

New Game – New Rules – New MBA’s

Klassiske ledelsesværktøjer og management-teorier forældes i øjeblikket lige så hurtigt som mobiltelefoner på det kinesiske marked; til gengæld vokser efterspørgslen markant på professionelle ledere, der kan udvikle og styre organisationer ind i den nye kaotiske fremtid.

Som leder er det derfor vigtigt både at have en forståelse for strategi, ledelse og radikale forandringer. Dit uddannelsesforløb fungerer i klassisk forstand således, at du år 1 bliver introduceret til vores tre ledelsesdiscipliner. År 2 giver dig så mulighed for fordybelse i de enkelte retninger. Valget af retning bør tage afsæt i både din aktuelle, men også forventede, fremtidige ledelsesrolle.

 • Vælg MBA in Leadership Psychology, hvis du skal skabe resultater gennem andre mennesker og ønsker du indsigt i, hvordan du indgår i et værdiskabende samspil med dine medarbejdere
 • Vælg MBA in Corporate Sustainability, hvis din virksomhed er i gang med eller forventes at skulle arbejde med strategisk bæredygtighed, hvor der stilles store krav til graden af forandring
 • Vælg MBA in Strategic Thinking, hvis du ønsker at udvikle din evne til strategisk tænkning og analyse, herunder at få udbygget din analytiske værktøjskasse

Uanset hvilken retning, du vælger, så får du adgang til vores læringsplatform, Useful Learning, der er designet til at give dig fremdrift i dit uddannelsesforløb. Du får adgang til tidsoptimerende videoer, opsummeringer m.m., der alle har til formål at klæde dig bedst muligt på til en akademisk uddannelse.

En Full Blown MBA i dit tempo

Verden er uforudsigelig. Det tager vi højde for! Vores MBA giver dig uvurderlige kompetencer til at navigere i paradokser, men det er afgørende for os (og for din læring), at det foregår i et tempo, der tager højde for uforudsigelighederne i dit liv.

Det betyder helt konkret, at du har mulighed for at designe MBA’en, så den til enhver tid passer til din situation.

MBA’en tager som udgangspunkt to år at gennemføre, men du kan med ro i sindet forlænge den helt op til seks år – og det vil altid være med udgangspunkt i praksisnære perspektiver, der giver dig anvendelig viden fra dag ét.

Vores ambition er at skabe visionære ledere, der lærer netop det, de behøver, for at skille sig ud fra mængden, tage ansvar og sætte en ny dagsorden. Det er et markant brud med et uddannelsessystem, som i generationer har forsøgt at gøre ledere ens – og derfor er det essentielt, at sammensætningen af din MBA passer til dine behov og dit tempo.

Det kalder vi Useful Education.

MBA retning

Strategic Thinking

Strategisk ledelse i en foranderlig verden

MBA retning

Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

MBA retning

Corporate Sustainability

Professionelt lederskab med fokus på bæredygtighed

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Ansøg om optagelse på MBA

  Kontakt
  Åbningstider

  Kontor- og telefontider:
  Man – fre: 9-13

  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup