business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Mini MBA

MBA2 ST
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. Mini MBA

Det moderne MBA koncentrat

Mini MBA er tidens løsning til travle ledere, der har behov for hurtigt at lade sig inspirere til at løse deres kerneopgaver. Den er et crash-course i fremtidens lederskab og med 6 undervisningsdage bliver du ajourført med de nyeste tanker og ideer indenfor moderne og praktisk lederskab og strategi.

Du får seks ledelsesdiscipliner formidlet af passionerede og erfarne erhvervsprofiler og den nye indsigt kan hjælpe dig til at træffe bedre ledelsesbeslutninger, tilgå opgaver med et strategisk blik og få ny energi og indsigt til at lede mennesker. En Mini MBA hos Business Institute giver dig ikke blot et certifikat, du vil også vokse som menneske og leder og dermed kunne sætte nye mål og ny retning.

Med vores Mini MBA er det lige på og hårdt – du får just-in-time viden, som du kan anvende fra dag ét. Vi kalder det Useful Education.

Mere koncentreret kan det ikke gøres.

Næste skridt i karrieren

Vi har Mini MBA opstart to gange årligt i januar og i august/september. Du kan læse mere om datoerne for de enkelte mødegange i vores informationsark øverst på siden under 'hent brouchure'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om kurset.

Næste studiestart: Mandag den 24. august 2020 kl. 09:00 i Aalborg.

Mini MBA ansøgningsfrist: Mandag d. 20. juni 2020.

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 10. juni 2020 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser fra: 24.900,00 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedInhvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers.

Hvem læser Mini MBA?

Mini MBA henvender sig til ambitiøse mennesker, der ønsker at gennemgå et målrettet og intensivt forløb, der giver indsigt i det nyeste indenfor praktisk lederskab og strategi . Mini MBA'en er for dig, der ønsker at dygtiggøre dig hurtigt og med et indhold, der er tilpasset den nye tid. Du vil møde ledere, der alle ønsker at skabe forandringer der, hvor de er.

Optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på vores Mini MBA er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på vores Mini MBA. 

Andre kigger også på:

XBA

Meget mere end en Mini MBA

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
MBA

Én MBA, tre ledelsesdiscipliner

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?