Forsvarets MBA'ere

MBA in Leadership Psychology 

Hent brochure

Professionel humanisme inden for topledelse

MBA'en i Leadership Psychology er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse vidensfelter, at MBAen er blevet skabt; et sted hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.
Leadership Psychology er for dig der vil skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede.

Denne Executive MBA er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne. Den er indledningen til en ny tid, hvor menneskers individualitet, engagement og kreativitet inddrages.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder
Som officer havde jeg allerede kendskab til ledelse og strategi. Med MBA’en har jeg lært nyt indenfor disse felter, og jeg har opnået en selvsikkerhed i, hvordan jeg i dag kan anvende dem både i forsvaret og privat i en civil kontekst.
Ansøg

MBA in Leadership Psychology: For dig, der søger en MBA i krydsfeltet mellem Forsvaret og det private erhvervsliv

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét – og vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores MBA in Leadership Psychology et af de foretrukne valg blandt ledere i Forsvaret.

Med et solidt værdigrundlag har MBA’en placeret sig som en intens og banebrydende lederuddannelse, der bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi; et sted, hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.

Forsvarets ledere

MBA in Leadership Psychology er for dig, der vil skabe resultater gennem andre mennesker ­– og det har vi mange officerer, der gennem årene har gjort. For de fleste har beslutningen om en MBA hos Business Institute været oplagt. Christoffer Mathiesen, der er Elementleder ved det Koordinerende Ildstøtteelement ved Danske Artilleriregiment, udtaler:

Jeg har en kollega, der blev færdig sidste år, og ligeledes en, der blev færdig forrige år. Jeg kender også andre, der har et MBA bevis fra Business Institute hængende på væggen. Fælles for dem alle er, at de fortalte, det var skide godt. Derfor ringede jeg til Lars (Business Institutes rektor, red.) og forhørte mig – og nu sidder jeg her i dag.

Jesper Lindholm, der, som Officer, er et kendt ansigt i Hæren, udtaler:

Diversiteten på holdene er guld værd. Kombinationen af forskellige mennesker fra flere steder i erhvervslivet, både det private og offentlige, skaber værdi for alle parter, når det handler om at udvikle sig og skabe ny viden i samarbejde med andre.

Mens mange anvender MBA’en som en måde at opkvalificere sin rolle i Forsvaret – blandt andet gennem sparring med ledere fra andre brancher – er det også en uddannelse, der giver mening i det private erhvervsliv. Jakob Kristensen, der har en baggrund i Forsvaret og en imponerende karriere hos Specialoperationsstyrken, sidder i dag som Global Competency Manager hos Siemens. Jakob italesætter blandt andet den indflydelse, Business Institutes MBA har haft for ham:

Som officer havde jeg allerede kendskab til ledelse og strategi. Med MBA’en har jeg lært nyt indenfor disse felter, og jeg har opnået en selvsikkerhed i, hvordan jeg i dag kan anvende dem både i forsvaret og privat i en civil kontekst.

Læs også Christoffer og Jakobs interviews om at være leder i Forsvaret og læse en MBA hos Business Institute.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder

Online infomøde

29.03.23

Via Microsoft Teams - kl. 16:00
Tilmeld

MBA in

Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse
Læs mere

Studiestart

31.08.23

i Aalborg
Ansøg nu