en-mba-for-den-moderne-plejehjemsleder

en-mba-for-den-moderne-plejehjemsleder Teo Dev November 24, 2022

MBA in
Leadership
Psychology

For den moderne plejehjemsleder, der tager livskvalitet alvorligt

Overvejer du en MBA?

Business Institutes lederuddannelse er for den moderne plejehjemsleder, der tager livskvalitet alvorligt.

I mere end 25 år har vi hos Business Institute skabt praksisnære lederuddannelser, der giver dig anvendelig viden fra dag ét – og vores tilgang er altid med udgangspunkt i, at vi vil gøre verden til et bedre sted. Vi ved nemlig, hvilken effekt god ledelse kan have på vores omverden, og måske netop derfor er vores MBA in Leadership Psychology et af de foretrukne valg blandt ledere inden for omsorgssektoren.

Pandemien og den hurtigt foranderlige verden har udfordret ledelsesopgaven. Det stiller slet og ret større krav til evnen til at omstille sig. I samme ombæring oplever mange ledere, der har med omsorg og pleje at gøre, et krydspres mellem deres ambitioner og de ressourcer, der er til rådighed. Kunsten er dermed at håndtere begrænsede ressourcer samtidig med, at ledelsesopgaven bliver stadig mere kompleks.

MBA in Leadership Psychology er for dig, der vil skabe resultater gennem andre mennesker. Med et solidt værdigrundlag har MBA’en placeret sig som en intens og banebrydende lederuddannelse, der bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi; et sted, hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.

Du kan læse meget mere om Business Institutes MBA ved at hente brochuren nedenfor.

Hvad siger vores studerende?

Hver læringsrejse hos Business Institute er unik. Vi elsker derfor at få et indblik i vores studerendes tid hos os. Vi har haft en bred vifte af ledere, der beskæftiger sig med omsorg og pleje, igennem – alt fra plejehjemsledere til sygeplejersker – og vi sætter stor ære i, at vores lederuddannelser er anvendelige, hvad end din ledelsesmæssige baggrund eller branche måtte være.

Annette S.K. Jensen er plejehjemsleder ved Pleje- og Omsorgscenter Kildehaven og har gennem sin MBA in Leadership Psychology lært, hvilke styrker man har som leder inden for det offentlige i forhold til det private. Dette har givet et mere nuanceret input til egen ledergerning og bekræftet hende i, at der, hvor hun lever sit liv, er der en stor omstillingsparathed, som har styrket hende i hendes lederskab.

MBA-rejsen har desuden været et frirum for Annette, der har givet mulighed for refleksion:

Som plejehjemsleder er det vigtigt, at man får et frirum, hvor man egentlig kan få en bedre mulighed for at reflektere mellem praksis og teori...

– men også et frirum, hvor man virkelig får sat lys på sit eget lederskab og egen personlighed i forhold til andre mennesker, da man er i konstant samspil med beboere, medarbejdere og pårørende.

Online infomøde

22.11.22

Via Microsoft Teams - kl. 16:00

MBA in

Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

Studiestart

31.08.23

i Aalborg

Hvem møder du som studerende

Har du spørgsmål?

Hvis du vil du vide mere om vores uddannelser, ansøgningsprocessen eller andet, så lad os tage en snak om det sammen.


  Læs privatlivspolitik

  Kontakt
  Åbningstider

  Kontor- og telefontider:
  Man – fre: 9-13

  Hovedkontor

  Business Institute ApS
  Tuborg Boulevard 4
  2900 Hellerup