Modellen fra ‘Leadership Pipeline’ hjælper virksomhederne med at udvælge, udvikle og evaluere deres ledere på alle niveauer. Stærke lederroller er nødvendige på alle niveauer for, at en virksomhed kan opnå succes. I mange virksomheder er ledelsespipelinen gået i stykker, eller eksisterer måske slet ikke. Moderne virksomheder skal holde deres ledelsespipeline fyldt og flydende, så de sikrer, at der hele tiden findes dygtige og stabile lederroller i hele organisationen.
Ram Charan er forretningskonsulent, taler og forfatter. Som ekspert i forretningsstrategier har han trænet nogle af verdens mest succesfulde direktører og hjulpet firmaer som GE, Bank of America og Verizon med at udvikle og implementere deres strategiske kurs.
Steve Drotter er CEO for Drotter Human Ressources og bestyrelsesformand for Leadership Pipeline Institute, der har specialiseret sig i efterfølgerplanlægning for virksomhederne, der anvender modellen.
Jim Noel er selvstændig konsulent og ledercoach. Han har assisteret virksomheder med at udvælge, bedømme og udvikle centrale lederteams og er forhenværende leder af Executive Education og Leadership Effectiveness i GE.