Få konkret indsigt i de forhold, som du skal være opmærksom på for at lykkes i din fremtidige lederrolle. I en tid præget af stor omskiftelighed og usikkerhed er det, nu mere end tidligere, vigtigt at geare mennesker og organisationer til fremtidens virkelighed. Med erkendelse af din virksomhed og branches fremtidige udfordringer, giver vi dig den indsigt, som du skal bruge for at øge dit eget kompetencespænd.

Lad dig inspirere og få stillet nysgerrigheden omkring de trends og tendenser, der har indflydelse på strategidannelse, udvikling af organisationer og fremtidens lederskab.

Med afsæt i Business Institutes ’CEO NOW Ledelsesberetning 2018’ faciliterer vi interne workshops med henblik på, at virksomheder eller institutioner kan skabe sit eget ’CEO NOW verdensbillede’ for at skabe retning og prioritering hos fremtidens virksomheder og institutioner.
Vi tager jer med på en rejse, hvor I kommer til at sætte lys på de trends og tendenser, som vil få den største indflydelse på jeres organisation og branche, og giver jer der-med en genvej til problemhåndteringen af fremtidens ledelsesudfordringer.

Temaer for Keynote Speaks

Varighed 45-60 min. Varigheden kan tilpasses afhængig af den sammenhæng talen skal indgå i.

De enkelte Keynote Speaks har afsæt i en fokuseret præsentation af relevante findings fra ’CEO NOW Ledelsesberetningen 2018’ i forhold til et af nedenstående temaer:


• Morgendagens lederskab
• Morgendagens organisationsdesign
• Morgendagens strategidannelse
• Morgendagens kunde- og borger perspektiv

Starting point

Business Institutes forskningsmetode afspejler en kontinuerlig søgen efter ny indsigt indenfor ledelse, organisationer og strategi. Denne indsigt opsamles årligt gennem en undersøgelse af ledere samt sekundær forskning fokuseret på fremtidige trends og tendenser. Analyserne er samlet i rapporten CEO NOW Ledelsesberetning 2018.
Rapporten er funderet i input fra ca. 250 danske ledere og deres udfordringer frem mod 2020 samt trends og tendenser fra FN, International Economic Forum (Davos), Harvard Business Review, Thinkers50, International Monetary Fond, Singularity University samt Ledelseskommissionen.
CEO NOW Ledelsesberetningens formål er at dokumentere aktuelle og fremtidige ledelsesprioriteringer på nationalt og internationalt plan.

Keynote speaker & facilitator

Lars Ib er trods sit korte navn en mand af mange titler, der kan beskrives som nordjyde med stort N; som en verdensmand og som ham, der altid er klar over de hotteste tendenser.
Siden 1986 har Lars Ib været at finde på Danmarks ledelsesmæssige scene altid med afsæt i hjertebarnet Business Institute, som han har drevet i 26 år og som kun har et fokus: at uddanne Danmarks bedste ledere i sync med nutidens tendenser.
Som en sand nordjyde, tror Lars på, at det er med hårdt arbejde, at man kommer frem i livet. Derfor har han adskillelige gange stået som konsulent og givet råd til ledere og medarbejdere i blandt andet Blue Water Shipping, SOS International as, Telenor, Spar Nord Bank og Frederikshavn Havn m.fl. Det er ofte ord som: passioneret, intellektuel og udfordrende, som deltagere bruger, til at beskrive Lars, når han har været ude hos en virksomhed. Man skal selvfølgelig ikke glemme, at han altid er god for en anekdote eller to.
Lars passion er at spore fortidens, nutidens og fremtidens tendenser for det danske erhvervsliv og for de ledere, der skal tage de svære beslutninger. Hans ønske er at kunne gøre det muligt for de studerende hos Business Institute og hans samarbejdspartnere at få værktøjerne til at kunne navigere i denne tids kompleksitet.
Som keynote speaker og facilitator, er Lars ikke bange for at udfordre etablerede opfattelser om verden og stille de kritiske spørgsmål, som virkelig kan få tandhjulene til at tigge i tilskuernes hoveder. Selvfølgelig krydres hans udsagn ofte med en stor spandfuld nordjysk humor.

Yderligere information

Kontakt Lars Ib på +45 23 40 32 02 eller lars@business-institute.dk