Lars Ib

Titel: Cand. merc.

Lars Ib er rektor for Business Institute, uddannet cand. merc. i international virksomhedsøkonomi og en af Danmarks førende strateger. Hans underviser på alle Business Institutes uddannelser i strategiske fag.

I rollen som rektor for Business Institute er Lars tovholder for alle vores uddannelser. Han underviser i strategiske fag og sørger for at binde trådene sammen mellem de mange fag, som vores uddannelser indeholder. Han vejleder størstedelen af vores kandidater under deres uddannelse, og bidrager dermed til at sikre at teorier og metoder giver værdi både for den enkelte leder men også for deres virksomheder.
Herudover har Lars ansvaret for Business Institutes overordnede strategi og fokus. 

Udover sit virke som rektor for Business Institute, har Lars gennem ca. 15 år bestridt flere bestyrelsesposter og haft stor succes med at afholde strategiseminarer, strategisk rådgivning og CEO-mentoring. Det er, for Lars, utrolig givende og interessant at få lov til at komme tæt på andre virksomheder og ledere, og at være med til at hjælpe dem til at nå deres mål. At rådgive og at få mennesker til at spille sammen, også der, hvor det bliver svært er noget, der ligger ham meget på sinde.

Lars udgav i 2019 sin kumulerede viden indenfor ledelse i et personligt Ledelsesmanifest. Du kan læse manifestet her.
Lars udgiver løbende tids- og ledelsesaktuelle artikler på Finans.dk.

Eksterne roller:

   – Netværksdirektør, F5

   – Bestyrelsesformand Handelsselskabet Nordjylland A/S

   – Bestyrelsesformand PeakOptical A/S

   – Bestyrelsesmedlem JCD A/S