Mini MBA

Et alternativt ledelsessprog for offentlige ledere 

Hent brochure

Mini MBA

Just-in-time er et begreb, der lige nu dukker oftere og oftere op i uddannelsesdebatten, naturligvis på grund af den uhyggeligt hurtige erhvervsudvikling. Stort set enhver leder, uanset niveau, er i disse år nødt til at tilegne sig frisk viden og erfaring om ledelse – i takt med at erhvervslivet oversvømmes af en strøm af nye forretningsmodeller.

Med vores Mini MBA er det lige på og hårdt. Det handler om at lade sig inspirere og direkte sætte den nye viden i spil – alt sammen leveret direkte af professionelle undervisere, der ved, hvad de taler om. Er du interesseret i at læse mere om, hvad Business Institutes Mini MBA går ud på, så hent brochuren nedenfor.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder
Ansøg

Overvejer du en Mini MBA?
Business Institutes lederuddannelse er for den offentlige leder, der ønsker nye måder at tilgå ledelsesgerningen.

I mere end 25 år har vi hos Business Institute sat en ære i at skabe praksisnære lederuddannelser, der inspirerer og udvikler både på professionelt og personligt plan. Med vores Mini MBA ønsker vi at tilbyde offentlige ledere et ambitiøst og inspirerende uddannelsesforløb, der kan anvendes som enten et alternativ eller komplimenterende tilbud til de lederuddannelser, der ellers hersker inden for den offentlige sektor.

Pandemien og den hurtigt foranderlige verden har udfordret ledelsesopgaven. Det stiller slet og ret større krav til evnen til at omstille sig. I samme ombæring oplever mange ledere inden for det offentlige et krydspres mellem deres ambitioner og de ressourcer, der er til rådighed.

Kunsten er dermed at håndtere begrænsede ressourcer samtidig med, at ledelsesopgaven bliver stadig mere kompleks. Med rødder i vores MBA-univers er vores Mini MBA derfor sammensat som et praksisnært forløb, der giver dig reelle værktøjer til praktisk lederskab og strategi, du kan anvende allerede fra dag ét.

Du kan læse meget mere om Business Institutes Mini MBA ved at hente brochuren nedenfor.

Hent brochure

Registrering

Udfyld skemaet for at få adgang til dokumenterne
Ex.: Direktør, Driftschef, Personaleleder

Hvad siger vores studerende?

Hver læringsrejse hos Business Institute er unik. Vi elsker derfor at få et indblik i vores studerendes tid hos os. Vi har haft en bred vifte af offentlige ledere forbi – alt fra skoleledere til officerer og sygeplejersker – og vi sætter stor ære i, at vores lederuddannelser er anvendelige, hvad end din ledelsesmæssige baggrund eller branche måtte være.

Annette S.K. Jensen er plejehjemsleder og har gennem sin lederuddannelse lært, hvilke styrker man har som leder inden for det offentlige i forhold til det private. Uddannelsen har desuden været et frirum, der har givet mulighed for refleksion:

Man får virkelig sat lys på sit eget lederskab og egen personlighed i forhold til andre, da man er i konstant samspil med beboere, medarbejdere og pårørende.

Anette Bäckström, afdelingssygeplerske, oplevede, at hendes valg af uddannelse gav hende et nyt perspektiv, hun ikke kunne få andetsteds fra:

Jeg trængte til at blive luftet i nogle andre kredse end den hospitalsverden, jeg befinder mig i i hverdagen.

Online infomøde

26.04.23

Via Microsoft Teams - kl. 16:00
Tilmeld

Pris

29.500 DKK

ekskl. moms

Finansieringsmuligheder

Selvfinansiering 

Ved selvfinansiering betaler du selv for hele uddannelsen, og du har ikke mulighed for skattefradrag. 

Arbejdsgiverfinansiering 

Ved arbejdsgiverfinansiering er det din arbejdsplads, som afholder alle omkostninger til din uddannelse. Udover selve uddannelsesgebyret kan din arbejdsplads ligeledes afholde omkostninger til materialer, kost og logi; alt dette er inkluderet i vores komfortpakke, som du kan læse nærmere om i informationsarkerne for de enkelte uddannelser.

Ved arbejdsgiverfinansiering er omkostningerne skattefrie.

Bruttolønsfinansiering 

Med en bruttolønsordning betaler din arbejdsgiver omkostningerne til din uddannelse i første omgang. Herefter er det op til jeres individuelle aftale, hvor meget du som medarbejder skal afdrage.

Du kan altså enten betale hele prisen gennem din bruttoløn, eller du og din arbejdsgiver kan deles om prisen. Hvordan, I laver aftalen, er helt op til jer.

I begge tilfælde vil prisen på uddannelsen være skattefri for begge parter.

Du kan læse mere om bruttolønsordningen på Skats hjemmeside: https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1920475 

Næste modul

06.03.23

i Hellerup
Ansøg nu

Jeg har brugt uddannelsen allerede fra dag ét. Der bliver for hvert modul bygget mere på, men anvendelse af teorier og metoder i praksis var allerede mulig at implementere i min arbejdsgang, da jeg første gang forlod Business Institutes undervisningslokaler

Lone HauritzOversygeplejerske, MBA

Hvem møder du som studerende