business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Spørgsmål til Pre MBA


Hvor og hvornår foregår undervisningen?
Danmark:
Mandag fra 9-16 og tirsdag fra 8.30-16. I alt 8 mødegange fordelt på ét år (to semestre). Undervisningen foregår i Business Institutes lokaler på Vesterbro 18, 9000 Aalborg.

Grønland:
Mandag 9-16, tirsdag 8.30-16, onsdag 8.30-16 og torsdag 8.30-16. I alt 4 mødegange fordelt på to år (to sessioner). Undervisningen foregår i Nuuk.


Hvor mange timer om ugen skal jeg bruge på at læse Pre MBA uddannelsen?
Ca. 10 timer i gennemsnit.


Hvor mange opgaver skal jeg lave på Pre MBA studiet?
Hvert modul på 1. semester afsluttes med en modulopgave på maksimalt 10 sider. Disse opgaver udarbejdes i teams eller individuelt. 1. semester afsluttes med en tværfaglig semester, der tager afsæt i 1. semesters fire moduler. Det tværfaglige projekt kan skrives individuelt eller i teams, og må maksimalt have et omfang af 25 sider.

Hvert modul på 2. semester afsluttes ligeledes med en modul opgave på maksimalt 10 sider, som udarbejdes i teams eller individuelt. 2. semester afsluttes med en DBA afhandling, som tager udgangspunkt i de tidligere modulers teori. DBA afhandlingen må maksimalt have et omfang af 40 sider, og må skrives i teams eller individuelt.


Hvad udgør det faglige niveau på Pre MBA?
Arbejdsbelastning: 30 ECTS.
Akademisk niveau: Bachelorniveau.

Læs mere om ECTS point under ”FAQ – Generelle spørgsmål”.


Hvor gode skal mine sprogegenskaber være for at kunne læse Pre MBA?
Undervisning og opgaveskrivning på Pre MBA foregår på dansk. En mindre del af litteraturen vil være på engelsk, men langt størstedelen på dansk. Vi ønsker at benytte den bedste og nyeste litteratur tilgængelig på vores uddannelser, og her kommer noget fra udlandet.


Hvor gode skal mine tekniske færdigheder være for at læse Pre MBA?
Det er en forudsætning, at du kan betjene en computer på dagligdagsniveau. Elektronisk kommunikation er en inkorporeret del af studiet. (Mailkorrespondance, opgaveskrivning, PowerPoint præsentationer, generel information osv.)


Kan jeg læse MBA efter Pre MBA?
Ja. Din Pre MBA uddannelse giver adgang til alle Business Institutes MBA uddannelser.