business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Generelle spørgsmål


Hvor ofte er der optag på uddannelserne?
Der er løbende optag helt frem til studiestart på alle uddannelser. Du kan altså søge optagelse på en uddannelse helt frem til studiestart, såfremt der er ledige pladser på holdet.


Hvor lang tid går der, før jeg får svar på min ansøgning?
Maksimum 5 hverdage.


Hvornår skal jeg betale?

MBA:
Prisen på den valgte komfortpakke samt halvdelen af uddannelsen betales efter tilmelding og gælder som din endelige bekræftelse på, at du ønsker at gøre brug af din studieplads. Beløbet kan ikke refunderes. Det resterende beløb betales ved start på 2. semester.

Pre MBA, Top Governance og MBA2:
Det samlede beløb betales 14 dage efter vores tilbud om optagelse og gælder som din endelige
bekræftelse på, at du ønsker at gøre brug af din studieplads. Beløbet kan ikke refunderes.


Hvad er komfortpakker?
For at gøre uddannelsesforløbet nemt og bekvemt for deltagerne, tilbyder vi to komfortpakker, som søger for alt det praktiske omkring dit uddannelsesforløb. Med disse pakker kan du fokusere på uddannelsen, da vi tager os af alt det praktiske. 

Komfortpakke: Indeholder alt materiale du får brug for på din uddannelse, herunder; bøger, artikler, mm. Derudover får du fuld forplejning i form af morgenbrød, frugt, frokost, lækre kaffer og delikate snacks.

Komfortpakke med hotel: Inkluderer 1-2 overnatninger i forbindelse med mødegangene på din uddannelse. Vi booker overnatning for dig på Scandic Aalborg City, som tilbyder lyse og komfortable værelser. Hotellet er placeret i gåafstand fra Business Institute.


Hvor ofte er der studiestart?
Der er studiestart to gange årligt på Pre MBA og en gang årligt for MBA retninger. På vores MBA Arctic uddannelser i Grønland er der studiestart en gang årligt.


Kan jeg få merit for tidligere uddannelse?
Der gives ikke merit for tidligere uddannelse.


Hvad er ECTS point?
ECTS point angiver det faglige indhold og tidsmæssige omfang af en uddannelses enkelte moduler. ECTS point er altså en måleenhed, som udelukkende angiver arbejdsbyrden og ikke uddannelsens sværhedsgrad. Hvert modul tildeles et antal ECTS point, som udtrykker den arbejdsindsats, den studerende skal yde for at gennemføre det enkelte modul.

Systemet er oprindeligt lavet med henblik på meritoverførsel mellem uddannelsesinstitutioner i Europa (ECTS – European Credit Transfer System)

I Danmark kan der kun gives merit mellem visse offentlige uddannelsesinstitutioner.


Skal jeg have erhvervserfaring for at tage en uddannelse hos Business Institute?
Ja. Relevant erhvervserfaring er et krav for succesfuld gennemførsel/udbytte af vores uddannelser. Læs mere om relevant erhvervserfaring under hver type uddannelse.


Hvorfor er Business Institute ikke akkrediteret i traditionel forstand?
I Danmark er det kun offentlige institutioner, som kan blive akkrediteret via Dansk Akkrediteringsråd. Foruden den danske akkreditering findes der en række internationale akkrediteringer som f.eks. EQIS m.v. De internationale akkrediteringer kan IKKE opnås hos Business Institute, da vi udelukkende har fokus på erhvervsledere som forstår dansk. I stedet er Business Institute ISO 9001:2008 certificeret.

Idet vi ikke er en del af det offentlige uddannelsessystem kan vi ikke uddele ECTS point, som kan anvendes til merit i det offentlige uddannelsessystem.