business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA i Tórshavn

Torshavn
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Færøerne >
  4. MBA Færøerne

En MBA uddannelse tilpasset den færøske kontekst

MBA uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv executive uddannelse. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsket om at få skærpet deres kompetencer inden for strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer på Færøerne.

På Færøerne tilbyder vi to MBA uddannelser:

MBA in Leadership Psychology
En mastergrad i Leadership Psychology er intens og banebrydende og bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse to vidensfelter, at ny ledelse vokser frem. MBA uddannelsen er forskningsbaseret og har tværfaglig tilgang, der innovativt forbinder psykologi med lederskab, strategi, organisation og HR. Leadership Psychology er for visionære erhvervsledere, som har fokus på at skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede i forskellige kulturer og generationer, der alle bringer egne værdier i spil i virksomheden.

MBA in Corporate Entrepreneurship
Denne mastergrad er for fremtidens organisationsfornyere; Ledere der excellerer i Corporate Entrepreneurship, og som kan indtage rollen som visionære ledere, der omskaber produkter og forretningsprocesser inden for virksomheder eller hele erhvervsbrancher. MBA stod oprindeligt for Master in Business Administration, men i dag er fokus ikke på administration men på udviklingen af det professionelle lederskab, som fører organisationen ud af den vante kultur og de vante arbejdsprocesser. Det er her MBA’erne i Corporate Entrepreneurship kommer ind i billedet. De nye MBA’er vil stå i forreste linje med deres grænsebrydende tilgang til professionelt lederskab og lede etablerede organisationer ind i en ny fremtid, hvor forretningsmodeller, brands, teknologier og produktionsprocesser bliver devalueret og innoveret på rekordtid.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for MBA Færøerne én gang årligt i Tórshavn. Du kan læse nærmere om indeholdet på modulerne i MBA informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Download materiale'.

Vi planlægger lige nu det næste informationsmøde i Tórshavn, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Næste MBA studiestart: tirsdag den 21. maj 2019. 

Ansøgningsfrist: Hvis du vil sikre dig en plads på vores MBA uddannelse skal du tilmelde dig senest mandag den 1.april 2019. 

Næste informationsmøde: Er endnu ikke planlagt.

Pris: 280.000 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
XBA

Moderne management til tiden

Læs mere
MyXBA

Design din egen XBA uddannelse

Læs mere

Optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA Færøerne er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser en MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund - både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder organisationer på Færøerne.

Tidsforbrug

En MBA har en tidshorisont på to år og består af fire semestre med i alt 13 moduler. Undervisningen foregår i Tórshavn på tirsdage til torsdag mellem 9.00-16.00) i alt 12 gange jævnt fordelt på de to år, som uddannelsen strækker

sig over. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel

og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Arbejdsbelastning (ECTS-POINT)

”De Nye Mestre” MBA programmerne gennemføres over cirka to år, fordelt på fire semestre. Den samlede arbejdsbelastning svarer til 60 ECTS point. Ved afslutning af hvert semester foregår evaluering i henholdsvis

fagmodulerne og projekterne. Alle evalueringer skal bestås. Derudover skal der efter hvert fagmodul udarbejdes en skriftlig opgave, som ligeledes skal bestås. Mødegangene er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem forelæsninger,

øvelser, diskussioner og gæsteforelæsninger. I forbindelse med hver mødegangs afslutning udleveres en opgave, som skal løses i teams bestående af fire til seks personer.

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk