business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

XBA

XBA (1)
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. XBA

XBA: Et moderne MBA koncentrat

XBA, den opdaterede Pre MBA, er lederuddannelsen til dig, der ønsker at få en grundlæggende business-forståelse baseret på de nyeste ledelsesteorier. Du får den samme metodiske og teoretiske tilgang som på vores MBA uddannelse, her på bachelorniveau, og alt sammen på under 12 måneder.
Med vores XBA får du 16 dages undervisning med eksamener og et afsluttende XBA bevis. Du får konkret og anvendelig undervisning, der tager udgangspunkt i egne praksisnære cases; du får hermed implementerbare værktøjer fra dag ét af.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse uden at vi går på kompromis med kvaliteten; det kalder vi Useful Education.

XBA kendetegn:

  • Brugbar og anvendelig viden her og nu
  • Overskuelighed, med kun to mødegange om måneden
  • Uvurderlig sparring med andre studerende
  • Professionelle og inspirerende undervisere i topklasse

 

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for XBA to gange årligt i januar og i august/september. Du kan læse mere om datoerne for de enkelte mødegange i vores informationsark øverst på siden under 'hent brouchure'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Næste studiestart: Mandag den 27. januar 2020 kl. 09:00 i Aalborg.

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 21. august 2019 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser fra: 39.500,00 DKK eks. moms.
Læs mere om dine XBA finansieringsmuligheder her.

Følg os på Facebook og LinkedInhvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers.

Hvem læser XBA?

XBA uddannelsen henvender sig til medarbejdere og ledere, der ønsker at gennemgå en uddannelse på bachelorniveau. Deltagerne på uddannelsen har praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering, som kan anvendes fra dag ét i virksomheden. 

De studerende på denne uddannelse har faglige og personlige kompetencer, som sikrer, at de kan tage del i de udfordringer, der opstår gennem uddannelsen. Dette giver en sikkerhed for at du udelukkende har

medstuderende, som er ambitiøse medarbejdere eller ledere. Herudover er deltagerne både fra den offentlige og private sektor og kommer fra forskellige vidensbaggrunde og branche.

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på XBA uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring.
Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra

ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Med tiden på din side

Kom din XBA uddannelse ind i Outlook; spar på tiden og arbejd effektivt og koncentreret
For at give dig overblik og overskud til uddannelsen, har Business Institute udarbejdet styrede processer, der hjælper dig fra A til B på den mest effektive og værdiskabende måde. 
Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et XBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på! 
Hos Business Institute har vi taget teten, skilt vores XBA struktur af og sammensat den på en ny og moderne måde, så du allerede inden XBA opstarten kan afsætte tiden af i din kalender, og dermed både planlægge dit studie-, familie og arbejdsliv uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit studie.

Vi har fyldt tid på dåse  
Prioriter din tid, dine interesser og din læsning. Du har altid valget mellem at læse koncentreret eller at gå i dybden.
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt uden ad, og vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet, og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet. Men ikke nok med det; vi har indført ’Examination Bootcamps’, som du tjekker ind på. Her bliver du fredet til at arbejde effektivt, fokuseret og under kyndig vejledning, så vi hele tiden sikrer fremdrift og kvalitet i dit arbejde. Når du tjekker ud fra campen, er du stort set færdig med eksamensopgaven, og kan dermed fokusere på alle dine andre gøremål.

Du får Useful Education, der giver værdi og mening på en moderne og tidssvarende måde.

Tidsforbrug

En XBA har en tidshorisont på lidt under et år og består af i alt otte moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. 

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til

person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Andre kigger også på:

MyXBA

Design din egen XBA uddannelse

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?