business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

XBA

XBA (1)
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. XBA

XBA: Lederuddannelsen for de utålmodige

Erhvervslivet befinder sig midt i et digitalt meteor-nedslag. Herefter gælder helt nye spilleregler for virksomheder og medarbejdere. Glem fortiden. Den næste generation af ledere, der forstår den nye spilleplade, får en unik chance for at udvikle sig og få professionel succes. På XBA uddannelsen formidles:

  • Ny teoretisk og analytisk indsigt
  • Moderne ledelseskompetencer
  • Inspiration til visionær tænkning

Værdier, der alle tangerer i det danske og globale erhvervsliv. 

BA'et i XBA står for Business Administration på bachelorniveau: det er klassisk management-håndværk, som enhver professionel leder eller medarbejder bør beherske. X'et står derimod for tiden og forandringerne. X'et er den eksponentielle teknologi, kreativiteten og nyskabelsen. Vores ambition er at uddanne ledere til tiden. Vi vil uddanne mennesker, så de lever op til de krav, erhvervslivet efterlyser - lige nu! Og vi vil uddanne mennesker hurtigt; det vil sige på under 12 måneder. XBA uddannelsen er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse uden at vi går på kompromis med kvaliteten; det kalder vi Useful Education.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for XBA to gange årligt i januar og i august/september. Du kan læse mere om datoerne for de enkelte mødegange i vores informationsark øverst på siden under 'Download materiale'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Næste studiestart: Mandag den 19. august 2019 kl. 09:00 i Aalborg.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 3. juli 2019.

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 12. juni 2019 kl. 16:00. Hvis ikke du har mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Priser fra: 39.500,00 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedInhvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers.

Andre kigger også på:

MyXBA

Design din egen XBA uddannelse

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på XBA uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring.
Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra

ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Med tiden på din side

Kom din XBA uddannelse ind i Outlook; spar på tiden og arbejd effektivt og koncentreret
For at give dig overblik og overskud til uddannelsen, har Business Institute udarbejdet styrede processer, der hjælper dig fra A til B på den mest effektive og værdiskabende måde. 
Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et XBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på! 
Hos Business Institute har vi taget teten, skilt vores XBA struktur af og sammensat den på en ny og moderne måde, så du allerede inden XBA opstarten kan afsætte tiden af i din kalender, og dermed både planlægge dit studie-, familie og arbejdsliv uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit studie.

Vi har fyldt tid på dåse  
Prioriter din tid, dine interesser og din læsning. Du har altid valget mellem at læse koncentreret eller at gå i dybden.
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt uden ad, og vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet, og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet. Men ikke nok med det; vi har indført ’Examination Bootcamps’, som du tjekker ind på. Her bliver du fredet til at arbejde effektivt, fokuseret og under kyndig vejledning, så vi hele tiden sikrer fremdrift og kvalitet i dit arbejde. Når du tjekker ud fra campen, er du stort set færdig med eksamensopgaven, og kan dermed fokusere på alle dine andre gøremål.

Du får Useful Education, der giver værdi og mening på en moderne og tidssvarende måde.

Hvem læser XBA?

XBA uddannelsen henvender sig til medarbejdere og ledere, der ønsker at gennemgå en uddannelse på bachelorniveau. Deltagerne på uddannelsen har praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering, som kan anvendes fra dag ét i virksomheden. 

De studerende på denne uddannelse har faglige og personlige kompetencer, som sikrer, at de kan tage del i de udfordringer, der opstår gennem uddannelsen. Dette giver en sikkerhed for at du udelukkende har

medstuderende, som er ambitiøse medarbejdere eller ledere. Herudover er deltagerne både fra den offentlige og private sektor og kommer fra forskellige vidensbaggrunde og branche.

Tidsforbrug

En XBA har en tidshorisont på lidt under et år og består af i alt otte moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. 

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til

person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

En XBA gennemføres inden for et år. Den samlede arbejdsbelastning for en hel XBA svarer til 30 ECTS point. Ved afslutning af hvert modul skal der udarbejdes en skriftlig

opgave, som skal bestås. Du modtager et certifikat ved hvert bestået modul. Efter fire moduler udarbejdes en tværfaglig skriftlig opgave, som skal bestås.

Efter yderligere fire moduler (otte i alt), udarbejdes en skriftlig DBA opgave, som ved beståelse giver dig et DBA bevis i hånden. 

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk