business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic, bacheloruddannelse i Grønland

Pre MBA Arctic er til dig, som har oparbejdet stor praktisk erfaring og kompetencer i offentlige eller private virksomheder uden at have en akademisk baggrund. Du ønsker at præge fremtiden for dig selv og din arbejdsplads gennem en styrket faglig profil med evnen til udvikling, forandring og perspektivering.

Pre MBA uddannelsen giver en grundlæggende akademisk forretningsforståelse og kompetencer til at arbejde metodisk med erhvervsøkonomiske problemstillinger. Uddannelsen kan ses som en genvej til bedre ledelse og retter sig mod en opkvalificering af de ledere, der ønsker at tage det næste store skridt i deres karriere.

Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden - allerede nu.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for Pre MBA Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'hent brochure'. Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Næste studiestart: Endnu ikke planlagt.

Næste informationsmøde: Endnu ikke planlagt.

Pris: 65.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Tidsforbrug

Vores Pre MBA Arctic uddannelse har en tidshorisont på et år og er fordelt på tre mødegange af fire dage.

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Alle mødegange foregår mandage (09:00-16:00), tirsdage (08.30-16:00), onsdage (08.30-16:00) og torsdage (08.30-16:00). I alt 4 mødegange fordelt på to år (to sessioner) i Nuuk, Grønland.

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på Pre MBA Arctic uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på uddannelsen. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på Pre MBA Arctic uddannelsen. 

Hvem læser Pre MBA Arctic?

Business Institutes Pre MBA Arctic henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv uddannelse i Grønland. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund - hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer i Grønland.

Andre kigger også på:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelsen til den visionære praktiker

Læs mere
MBA Arctic

En moderne MBA til den grønlandske kontekst

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?