business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MyXBA

MyXBA
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MyXBA

MyXBA: Dit tempo, dit perspektiv, din XBA

Enkeltmoduler eller på sigt en XBA; du styrer selv forløbet af uddannelsen, så du også kan passe dit arbejde uden at blive stresset eller tage en pause, hvis du fx bestemmer dig for at sejle jorden rundt med familien. Du kan tage uddannelsen inden for 12 måneder, men du kan også strække den helt op til 3 år. De otte fag er obligatoriske, til gengæld bestemmer du selv rækkefølgen og tidsrammen.

Med MyXBA kan du designe din efteruddannelse, så den passer ind i dit liv og ikke omvendt. Med denne uddannelse på bachelorniveau har du to muligheder:

  • Tag en fuld XBA uddannelse, på maksimalt tre år, hvor du skal deltage i otte, obligatoriske moduler og tage to eksamener.
  • Tag enkeltfag og få certifikat.

Næste skridt i karrieren

MyXBA er en fleksibel uddannelse på bachelor niveau, som har løbende opstart. Det vil sige, at du starter på det/de moduler, der passer til dig og din tid. Med MyXBA designer du din egen XBA uddannelse og du bestemmer selv længden af forløbet, dog skal uddannelsen afsluttes inden for maksimalt tre år. Du kan læse mere i vores informationsark øverst på siden under 'hent brochure'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 21. august 2019 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser pr. modul: 8.500,00 DKK eks. moms.
Læs mere om dine XBA finansieringsmuligheder her.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers. 

Hvem læser MyXBA?

MyXBA uddannelsen henvender sig til medarbejdere og ledere, der ønsker at gennemgå en uddannelse på bachelorniveau med stor grad af fleksibilitet.
Deltagerne på MyXBA uddannelsen har praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering, som

kan anvendes fra dag ét i virksomheden. 

De studerende på denne uddannelse har faglige og personlige kompetencer, som sikrer, at de kan tage del i de udfordringer, der opstår gennem uddannelsen.

Dette giver en sikkerhed for at du udelukkende har medstuderende, som er ambitiøse medarbejdere eller ledere. Herudover er deltagerne både fra den offentlige og private sektor og kommer fra forskellige vidensbaggrunde og brancher. 

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MyXBA uddannelsen er, at du har en kort eller

mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation franovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MyXBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

 

Tidsforbrug

En MyXBA har en tidshorisont på lidt under et år til maksimalt tre år og består af i alt otte moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt.

Denne arbejdsbelastning vil for MyXBAen dog kun være i perioder op til et modul eller i perioder med skriftlige opgaver. Timetallet varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Den pædagogiske grundtanke i MyXBA forløbet er, at du frem til hver enkel mødegang læser studierelevante bøger og artikler. Mødegangene er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem forelæsninger, øvelser, diskussioner og gæsteforelæsninger. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteraturen vil både være engelsk og dansk.

Andre kigger også på:

XBA

Meget mere end en Mini MBA

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?