business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MyMBA

MyMBA
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MyMBA

MyMBA: Fleksibel MBA for ledere i en travl hverdag

MyMBA giver dig mulighed for at designe præcis den uddannelse, der matcher både organisationens strategi og dine egne behov. Vores ambition er at skabe visionære praktikere, der lærer præcist det, de behøver, for at skille sig ud fra mængden og sætte en ny dagsorden. 
Du får adgang til en uddannelsesplatform med 24 forskellige moduler, her kan du frit kan designe det MBA program, som præcist passer til dig. Når du designer din MyMBA tager du afsæt i 24 fag fra de fire ledelsesdiscipliner, som Business Institute tilbyder:

Ét eller flere fag?
MyMBA giver dig mulighed at tage et enkelt fag eller en hel MBA uddannelse, du bestemmer selv indhold og omfang. På denne måde kan du vælge at opdatere din viden indenfor inden for enkelte fag, eller du kan vælge at gå hele vejen og tage en hel MBA - valget er dit.

 

Næste skridt i karrieren

MyMBA er meget mere end en fleksibel MBA uddannelse.
- start når det passer dig.

MyMBA er en fleksibel uddannelse på master niveau, som har løbende opstart. Det vil sige, at du starter på det/de moduler, der passer til dig og din tid. Med MyMBA designer du din egen MBA uddannelse, du bestemmer selv længden af forløbet, dog skal uddannelsen afsluttes inden for maksimalt seks år. Du kan læse mere om datoerne for de enkelte mødegange i vores informationsark øverst på siden under 'Download materiale'. 

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 10. juni kl. 16.00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Priser fra: 17.500 DKK eks. moms (Pris for ét modul). Læs mere om dine MBA finansieringsmuligheder her.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers. 

 

Hvem læser en MyMBA?

Business Institutes MyMBA uddannelse henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes baggrund -  både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder. 

Optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MyMBA uddannelsen er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler.

En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. 

Tidsforbrug

Med MyMBA bliver alle deltagere deres egne ledelsesarkitekter. Ud fra 24 forskellige moduler kan deltagerne designe deres egen fremtidige karrierer. Du kan håndplukke netop de 12 moduler, som giver mening i din

ledelseskontekst. Et modul er to sammengængende mødedage. Dag et møder du fra kl. 09:00-22:00 og på dag to møder du ind kl. 08:30-16:30. Efter syv moduler og to eksaminer modtager du dit ’Certificate of Business

Administration’. Efter yderligere fem moduler samt specialeeksamen er MBA’en hjemme, og kandidaten har den mest opdaterede lederuddannelse, der findes i den akademiske verden.

Andre kigger også på:

MBA

Én MBA, tre ledelsesdiscipliner

Læs mere
MBA2: Kompetenceløft efter MBA'en

Vælg mellem fire MBA² retninger

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?