business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MyMBA

MyMBA
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MyMBA

MyMBA: Fleksibel MBA for ledere i en travl hverdag

Enkeltmoduler eller på sigt en fuld MBA - du har begge muligheder med MyMBA

Med vores nye MBA med fleksibilitet i højsædet, MyMBA, designer du din egen MBA uddannelse, der ikke blot matcher organisationens strategi men også dine behov, din tid og din personlighed. Vores ambition er at skabe visionære praktikere, der lærer præcist det, de behøver, for at skille sig ud fra mængden og sætte en ny dagsorden. Det er et markant brud med et uddannelsessystem, som i generationer har forsøgt at gøre ledere ens! Nu forsøger vi at gøre dem alle forskellige!

MyMBA tager afsæt i de fire studieretninger, som Business Institute udbyder:

Fleksibilitet i højsædet
Normalt strækker vores MBA uddannelser sig over fire semestre, altså to år, men med MyMBA modellen bestemmer du selv længden af forløbet. Nogle ønsker på sigt den fulde MBA uddannelse og, du kan tage den indenfor seks år med MyMBA. Får man behov for at holde en pause i studierne, gør man blot det, og går i gang igen, når tiden er til det. Men med den nye ordning kan man reelt også afvikle MBA studiet hurtigere end de normerede to år.

Efteruddannelse med enkelte MBA moduler
Hvis du ønsker efteruddannelse på et højt fagligt niveau men konstant oplever at tid er en knap faktor, har du nu mulighed for at udvælge det eller de enkelte moduler som giver mening for dit lederskab lige nu. Det vil sige, at du altså ikke behøver at have ønsket om en fuld MBA for at få udbytte af vores ledelsesplatform; alle vores MBA moduler har fokus på koblingen mellem teori, metode og praksis, så vi på den måde sikrer, at du fra dag ét kan anvende din nye viden.  

Næste skridt i karrieren

MyMBA er meget mere end en fleksibel MBA uddannelse.
- start når det passer dig.

MyMBA er en fleksibel uddannelse på master niveau, som har løbende opstart. Det vil sige, at du starter på det/de moduler, der passer til dig og din tid. Med MyMBA designer du din egen MBA uddannelse, du bestemmer selv længden af forløbet, dog skal uddannelsen afsluttes inden for maksimalt seks år. Du kan læse mere om datoerne for de enkelte mødegange i vores informationsark øverst på siden under 'Download materiale'. 

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 12. juni 2019 kl. 16:00. Hvis ikke du har mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Bliv klar til din MBA - næste gratis MBA Intro Workshop: torsdag og fredag den 28.-29. marts 2019.

Priser fra: 17.500 DKK eks. moms (Pris for ét modul).

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer begivenheder, events og materiale fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MBA in Corporate Entrepreneurship

Topledelse uden for 'the corporate comfort zone'

Læs mere
MBA in Strategic Thinking

Essensen af moderne strategisk lederskab

Læs mere
MBA in Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

Læs mere

Optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MyMBA uddannelsen er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler.

En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser en MyMBA?

Business Institutes MyMBA uddannelse henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes baggrund -  både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder. 

Tidsforbrug

Med MyMBA bliver alle deltagere deres egne ledelsesarkitekter. Ud fra 24 forskellige moduler kan deltagerne designe deres egen fremtidige karrierer. Du kan håndplukke netop de 12 moduler, som giver mening i din

ledelseskontekst. Et modul er to sammengængende mødedage. Dag et møder du fra kl. 09:00-22:00 og på dag to møder du ind kl. 08:30-16:30. Efter syv moduler og to eksaminer modtager du dit ’Certificate of Business

Administration’. Efter yderligere fem moduler samt specialeeksamen er MBA’en hjemme, og kandidaten har den mest opdaterede lederuddannelse, der findes i den akademiske verden.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

En MyMBA kan gennemføres fra ét til seks år. Den samlede arbejdsbelastning for en hel MBA svarer til 60 ECTS point. Frem til hver mødegang læser du studierelevante bøger og artikler. Denne forberedelse danner grundlag for

tematiseret og problematiseret undervisning på de dialogorienterede mødegange. Ved afslutning af hvert modul skal der udarbejdes en skriftlig opgave. Alle modulopgaver skal bestås. Mødegangene er tilrettelagt som en

vekselvirkning mellem forelæsninger, øvelser, diskussioner og gæsteforelæsninger. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteraturen vil både være engelsk og dansk.

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk