business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA in Strategic Thinking

MBA in Strategic Thinking
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA in Strategic Thinking

Strategic Thinking: Strategisk ledelse i en foranderlig verden

Denne mastergrad i Strategic Thinking er for en ny generation af erhvervsledere, der vil mestre evnen til at udvlkle nye strategier for offentllge og private virksomheder midt i et globalt paradigmeskifte. På uddannelsen lærer deltagerne at finde den skiftende puls på nationale og internationale markeder, og de udvikler deres evne til at spotte og skabe nye muligheder for vækst og fremskridt.

Executive MBA in Strategic Thinking er designet til dem, der ikke blot vil beherske best practice, men også vil være i stand til at bryde med fortiden og udvikle deres egne future practices. Vi ønsker ikke endnu en MBA uddannelse, der gør ledere afhængige af let fordærvelige managementværktøjer. Vi tilbyder en ny, moderne Executive MBA, hvor deltagerne lærer selv at tænke strategisk, så de kan lede mennesker og virksomheder i et uforudsigeligt erhvervsklima. Vi har derfor skarpt fokus på forretningstænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, så deltagerne hele tiden bringes til at omsætte teori til hverdagens praksis og derigennem lærer at se og forstå de overordnede sammenhænge.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse uden at vi går på kompromis med kvaliteten; det kalder vi Useful Education.

Næste skridt i karrieren

Tidlig tilmelding har sine fordele; deltag allerede nu i værdiskabende Bootcamps.
Vi har studieopstart for MBA in Strategic Thinking én gang årligt. Når man har tilmeldt sig uddannelsen er motivationen i top og den skal da ikke kølnes frem mod den officielle start - tværtimod! Du kommer straks i gang fire gratis Start Up Bootcamps', hvor du sammen med andre kommende MBA'er får chancen for at arbejde med praktisk problemløsning indenfor strategisk tænkning, håndtering af paradokser, ledelse af mennesker og håndtering af forandringer.

Næste MBA studiestart: torsdag den 12. september 2019 kl. 09:00 i Aalborg.

Ansøgningsfrist: Hvis du vil sikre dig selv gratis deltagelse til næste 'Start Up Bootcamps' d. 28.-29. marts 2019, skal du tilmelde dig inden da.  
Ansøgningsfristen for MBA uddannelsen uden 'Start Up Bootcamps er den 25. juni 2019.

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 12. juni 2019 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms.

Du kan læse nærmere om praktiske informationer i MBA informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Download materiale'.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MBA in Corporate Entrepreneurship

Topledelse uden for 'the corporate comfort zone'

Læs mere
MBA in Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Strategic Thinking er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau.

Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Med tiden på din side

Kom din MBA uddannelse ind i Outlook; spar på tiden og arbejd effektivt og koncentreret
For at give dig overblik og overskud til uddannelsen, har Business Institute udarbejdet styrede processer, der hjælper dig fra A til B på den mest effektive og værdiskabende måde. 
Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et MBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på! 
Hos Business Institute har vi taget teten, skilt vores MBA struktur af og sammensat den på en ny og moderne måde, så du allerede inden MBA opstarten kan afsætte tiden af i din kalender, og dermed både planlægge dit studie-, familie og arbejdsliv uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit studie.

Vi har fyldt tid på dåse  
Prioriter din tid, dine interesser og din læsning. Du har altid valget mellem at læse koncentreret eller at gå i dybden.
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt uden ad, og vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet, og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet. Men ikke nok med det; vi har indført ’Examination Bootcamps’, som du tjekker ind på. Her bliver du fredet til at arbejde effektivt, fokuseret og under kyndig vejledning, så vi hele tiden sikrer fremdrift og kvalitet i dit arbejde. Når du tjekker ud fra campen, er du stort set færdig med eksamensopgaven, og kan dermed fokusere på alle dine andre gøremål.

Du får Useful Education, der giver værdi og mening på en moderne og tidssvarende måde.

Hvem læser MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes baggrund - både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder. 

Tidsforbrug

En MBA har en tidshorisont på to år og består af fire semestre med i alt 13 moduler.  Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

”De Nye Mestre” MBA programmerne gennemføres over cirka to år, fordelt på fire semestre. Den samlede arbejdsbelastning svarer til 60 ECTS point. Ved afslutning af hvert semester foregår evaluering i henholdsvis fagmodulerne og projekterne. Alle evalueringer skal bestås. Derudover skal der efter hvert fagmodul udarbejdes en skriftlig opgave, som ligeledes skal bestås. 

Mødegangene er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem forelæsninger, øvelser, diskussioner og gæsteforelæsninger. Undervisningen finder sted torsdage og fredage - i alt 13 gange jævnt fordelt på to år.

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk