business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA in Leadership Psychology

MBA in Leadership Psychology
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA in Leadership Psychology

Leadership Psychology: Professionel humanisme inden for topledelse

En mastergrad i Leadership Psychology er intens og banebrydende, og den bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse vidensfelter, at MBAen er blevet skabt; et sted hvor psykologi innovativt forbindes med ledelse, strategi, organisation og HR.

Leadership Psychology er for dig der vil skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede.

Denne Executive MBA et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne. Den er indledningen til en ny tid, hvor menneskers individualitet, engagement og kreativitet inddrages.

9 ud af 10 studerende gennemfører deres uddannelse uden at vi går på kompromis med kvaliteten; det kalder vi Useful Education.

 

Næste skridt i karrieren

Tidlig tilmelding har sine fordele; deltag allerede nu i værdiskabende Bootcamps
Når du har tilmeldt dig uddannelsen, er din motivation i top. Den motivation kan du forhøje ved at deltage i fire gratis Start Up Bootcamps', hvor du sammen med andre kommende MBA'er får chancen for at arbejde med praktisk problemløsning, der gør dig endnu mere beredt på uddannelsens start.

Start Up Bootcamps: Torsdag den 30. januar 2020 kl.09:00 i Aalborg

Næste MBA studiestart: Torsdag den 3. september 2020 kl. 09:00 i Aalborg. 

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 27. november 2019 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser fra: 195.000 DKK eks. moms.
Læs mere om dine MBA finansieringsmuligheder her.

Du kan læse nærmere om praktiske informationer i MBA informationsarket, som du finder øverst på siden under 'Hent brochure'.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder og inspirerende materiale fra vores inspirationsunivers. 

Hvem læser MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes baggrund - både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund. Hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder. 

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA in Leadership Psychology er en længerevarende

uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau.
Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra

ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Med tiden på din side

Kom din MBA uddannelse ind i Outlook; spar på tiden og arbejd effektivt og koncentreret
For at give dig overblik og overskud til uddannelsen, har Business Institute udarbejdet styrede processer, der hjælper dig fra A til B på den mest effektive og værdiskabende måde. 
Vi ved af erfaring, at det mest tidskrævende på et MBA studie er tid til læsning og opgaveskrivning, da det kan være svært at finde nøglen til at arbejde fokuseret med opgaven. Det laver vi om på! 
Hos Business Institute har vi taget teten, skilt vores MBA struktur af og sammensat den på en ny og moderne måde, så du allerede inden MBA opstarten kan afsætte tiden af i din kalender, og dermed både planlægge dit studie-, familie og arbejdsliv uden at gå på kompromis med kvaliteten af dit studie.

Vi har fyldt tid på dåse  
Prioriter din tid, dine interesser og din læsning. Du har altid valget mellem at læse koncentreret eller at gå i dybden.
Vi sørger for, at du har fokus på det rigtige i din læsning. Du behøver ikke at kunne alt uden ad, og vejleder dig til, hvor du skal gå i dybden med fagstoffet, og hvor du kan lade dig inspirere gennem artikler, Book Skims, YouTube klip og andet. Men ikke nok med det; vi har indført ’Examination Bootcamps’, som du tjekker ind på. Her bliver du fredet til at arbejde effektivt, fokuseret og under kyndig vejledning, så vi hele tiden sikrer fremdrift og kvalitet i dit arbejde. Når du tjekker ud fra campen, er du stort set færdig med eksamensopgaven, og kan dermed fokusere på alle dine andre gøremål.

Du får Useful Education, der giver værdi og mening på en moderne og tidssvarende måde.

Tidsforbrug

En MBA har en tidshorisont på to år og består af fire semestre med i alt 13 moduler. Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte.

Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Andre kigger også på:

MBA in Corporate Entrepreneurship

Topledelse uden for 'the corporate comfort zone'

Læs mere
MBA in Strategic Thinking

Essensen af moderne strategisk lederskab

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?