business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA Arctic

Arctic uddannelser
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA Arctic

En MBA til den grønlandske kontekst

Med en Arktisk MBA uddannelse udbyder Business Institute en lederuddannelse i Grønland, som identificerer og kvalificerer det arktiske lederpotentiale i den næste generation af ledere. Uddannelsesforløbet klæder dem på, så de er rustet til at udvikle og varetage fremtidssikrende grønlandske interesser, som den pågældende virksomhed eller organisation repræsenterer.

MBA Arctic er uddannelsen, som vender udfordringer til potentialer og tilfører den indsigt og energi, som skal til for at finde nye måder at drive virksomheder og organisationer på i et komplekst og foranderligt erhvervsmiljø.
Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for MBA Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'hent brochure'. Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen.

Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Næste MBA studiestart: Tirsdag den 21. april 2020 kl. 09:00 i Nuuk.

Ansøgningsfrist: Der kan ansøges helt frem til studiestart.

Næste informationsmøde: Ikke planlagt. Husk, du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder. 

Pris: 280.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

 

Hvem læser MBA?

Business Institutes MBA uddannelser henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse. Vi har stor diversitet på vores hold, hvilket afspejles i deltagernes

baggrund både hvad angår akademiske kompetencer såvel som deres erhvervsmæssige baggrund - hos Business Institute møder du en mosaik af kompetencer. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få

skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder og organisationer i Grønland.

MBA optagelseskrav

En MBA uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på MBA Arctic uddannelsen er en længerevarende uddannelse, og mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA Arctic uddannelsen. 

Tidsforbrug

Undervisningen finder sted i Nuuk og foregår tirsdage-torsdage - i alt 12 gange jævnt fordelt på de to år, som uddannelsen strækker sig over. I de mellemliggende perioder fungerer Business Institutes virtuelle læringsrum som fjernundervisning. Her kan du sammen med de andre deltagere arbejde med skriftlige seminaropgaver samt udbygge din forståelse af det faglige stof.

Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, men litteratur er både engelsk og dansk.

Gennemsnitligt bruger en MBA studerende 8-10 timer ugentligt på forberedelse og skriftlige opgaver. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. 

Andre kigger også på:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelsen til den visionære praktiker

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?