business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA² in Top Governance

Top Governance Arctic
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA2 in Top Governance

MBA²: Uddannelse i Top Governance efter den første MBA

Efter din første MBA uddannelse, har du mulighed for et kompetenceløft med MBA².

Denne mastergrad i Top Governance er til dig, som ønsker at skabe en ny ledelsesdynamik, der garanterer et gnidningsfrit samarbejde mellem direktører og bestyrelsesmedlemmer og samtidig ønsker at fremtidssikre virksomheder fra bestyrelsesgangen gennem innovativ tænkning.

Executive MBA in Top Governance bygger en epokegørende bro over den nuværende kløft mellem bestyrelse og direktion. MBA uddannelsen tager ikke afsæt i traditionsbundne ledelsesmetoder, men derimod i de behov, som topledere sidder med lige nu. I den sammenhæng er det underordnet, om de er medlemmer af en direktion eller bestyrelse.

Læser du uddannelsen på fem måneder får du et certifikat. Vælger du herefter at skrive endnu et speciale opnår du dermed din anden MBA grad.

 

Næste skridt i karrieren

Løft din gamle MBA til nye specialiserede højder.
- MBA² er en eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse.

Vi har studieopstart for Top Governance én gang årligt. Du har dog mulighed for at starte tidligere på din MBA uddannelse. Vi tilbyder gratis MBA Intro Workshops i løbet af vinteren/foråret til dig, der ansøger om tidlig optagelse. Du kan læs nærmere om indeholdet på modulerne i MBA² informationsarket øverst på siden under 'hent brochure'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. 

Næste MBA² studiestart: torsdag den 10. september 2020 i Aalborg.

Åbent hus og informationsmøde: Onsdag den 10. juni 2020 kl. 16:00. Du kan altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Priser fra: Del 1: 60.500 DKK eks. moms, Del 2: 40.500 DKK eks. moms. Læs mere om dine MBA² finansieringsmuligheder her.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Hvem læser en MBA² ?

MBA² uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse igen. Du vil blandt disse MBA'er finde mennesker, der er nysgerrige og læringsorienteret, men som samtidig stiller høje krav til efteruddannelse.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer skærper yderligere indenfor strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Det er ofte nogle år siden, at deltagerne tog deres sidste MBA uddannelse, men det forekommer også, at deltagere tager en MBA² lige efter at have afsluttet en MBA.

MBA² optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på en MBA² in Top Governance er en MBA uddannelse fra Business Institute eller lignende uddannelsesinstitutioner samt mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. 

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA² uddannelsen. 

Tidsforbrug

Der er to muligheder, når du tager en MBA²: 

  1. At tage et enkelt semester, der resulterer i et diplom; dette tager cirka seks måneder.
  2. At tage to semestre, der resulterer i endnu en MBA grad; dette tager cirka 10 måneder.

Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt.

Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Andre kigger også på:

MBA2 in Strategic Thinking

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Leadership Psychology

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Corporate Entrepreneurship

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?