business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA² in Strategic Thinking

MBA2 ST
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA2 in Strategic Thinking

En MBA til moderne forretningsledelse og strategisk tænkning

Denne mastergrad i Strategic Thinking er for en ny generation af erhvervsledere, der vil mestre evnen til at udvikle nye strategier for offentlige og private virksomheder midt i et globalt paradigmeskifte. På MBA uddannelsen lærer deltagerne at finde den skiftende puls på nationale og internationale markeder, og de udvikler deres evne til at spotte og skabe nye muligheder for vækst og fremskridt.

Executive MBA in Strategic Thinking er skræddersyet til dem, der ikke blot vil beherske best practice, men også vil være i stand til at bryde med fortiden og udvikle deres egne future practices. Vi ønsker ikke endnu en MBA uddannelse, der gør ledere afhængige af let fordærvelige management værktøjer. Vi tilbyder en ny, moderne Executive MBA med fokus på moderne forretningsledelse, hvor deltagerne lærer selv at tænke strategisk, så de kan lede mennesker og virksomheder i et uforudsigeligt erhvervsklima.

Vi har derfor skarpt fokus på forretnings- og strategitænkning, analyse, refleksion og beslutningsoplæg, så deltagerne hele tiden bringes til at omsætte teori til hverdagens praksis og derigennem lære at se og forstå de overordnede sammenhænge.

 

Næste skridt i karrieren

Løft din gamle MBA til nye specialiserede højder.
- MBA² er en eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse.

Vi har studieopstart for Strategic Thinking én gang årligt. Du har dog mulighed for at starte tidligere på din MBA uddannelse. Vi tilbyder gratis MBA Intro Workshops i løbet af vinteren/foråret til dig, der ansøger om tidlig optagelse. Du kan læs nærmere om indeholdet på modulerne i MBA² informationsarket øverst på siden under 'Download materiale'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste MBA² studiestart: torsdag den 26. september 2019 kl. 09:00 i Aalborg.

Bliv klar til din MBA - næste gratis MBA Intro Workshop:  torsdag og fredag den 28. og 29. marts 2019 i Aalborg.

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 12. juni 2019 kl. 16:00. Hvis ikke du har mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Priser fra: Del 1: 60.500 DKK eks. moms, Del 2: 40.500 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MBA2 in Top Governance

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Leadership Psychology

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Corporate Entrepreneurship

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere

MBA² optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på en MBA² in Strategic Thinking er en MBA uddannelse fra Business Institute eller lignende uddannelsesinstitutioner samt mindst

tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler.

En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser en MBA² ?

MBA² uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse igen. Du vil blandt disse MBA'er finde mennesker, der er nysgerrige og læringsorienteret, men som samtidig stiller høje krav til efteruddannelse.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer yderligere indenfor strategi, ledelse og innovation, med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Det er ofte nogle år siden, at deltagerne tog deres sidste MBA uddannelse, men det forekommer også, at deltagere tager en MBA² lige efter at have afsluttet en MBA.

Tidsforbrug

Der er to muligheder, når du tager en MBA²: 

  1. At tage et enkelt semester, der resulterer i et diplom; dette tager cirka seks måneder.
  2. At tage to semestre, der resulterer i endnu en MBA grad; dette tager cirka 10 måneder.

Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt.

Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

Den samlede arbejdsbelastning er 30 ECTS point. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, mens litteratur er på både engelsk og dansk.

Al undervisning foregår sammen med det igangværende MBA hold.

MBA² er struktureret i to dele. Du kan vælge del 1 eller både del 1 og 2.

 

 

Del 1 - Executive Certificate

Del 1 består af fire moduler af hver to dages varighed, som afvikles på torsdage fra kl. 9.00 til 22.00 og fredage fra kl. 8.30 til 16.30. På 3. semester deltager du på Strategic Thinking. Forudsætningen for at opnå Certificate in Strategic Thinking er, at du som minimum opnår karakteren 2 i alle moduler på 3. semester. I løbet af 3. semester tager du stilling til, om du vil fortsætte på 4. semester.

 

Del 2 - MBA

Del 2 bygger videre på del 1 i form af deltagelse på 4. semester, som er specialesemesteret på “De Nye Mestre”. Her fordyber du dig i et inspirerende og selvvalgt emne, tilegner dig viden på højeste niveau og formidler denne viden i en afhandling. Forudsætningen for at opnå MBA in Strategic Thinking er, at du som minimum opnår karakteren 2 i specialet. Del 2 er altså for dig, som ønsker at gå hele vejen og dermed få endnu en MBA grad.

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk