business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA² in Leadership Psychology

MBA2 LP
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA2 in Leadership Psychology

En MBA med professionel humanisme i højsædet

En mastergrad i Leadership Psychology er intens og banebrydende og bygger bro mellem management-tænkning og ledelsespsykologi. Det er i krydsfeltet mellem disse to vidensfelter, at ny ledelse vokser frem. MBA uddannelsen er forskningsbaseret og har tværfaglig tilgang, der innovativt forbinder psykologi med lederskab, strategi, organisation og HR.

Leadership Psychology er for visionære erhvervsledere med fokus på at skabe resultater gennem andre mennesker i en tid, hvor arbejdsstyrken og samarbejdspartnerne aldrig har været mere opsplittede i forskellige kulturer og generationer, der alle bringer egne værdier i spil i virksomheden.

Executive MBA in Leadership Psychology hos Business Institute er et opgør med det industrielle menneskesyn, hvor man blot betaler for hænder og hjerne, og indledningen til en ny tid, hvor man også inddrager menneskers individualitet, engagement og kreativitet. MBA uddannelsen er for ledere, der står i spidsen for komplekse, organisatoriske udviklingsprocesser og har erkendt, at succes som leder også forudsætter, at man arbejder målrettet med egne ledelseskompetencer og ikke blot med andres.

Næste skridt i karrieren

Løft din gamle MBA til nye specialiserede højder.
- MBA² er en eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse.

Vi har studieopstart for Leadership Psychology én gang årligt. Du har dog mulighed for at starte tidligere på din MBA uddannelse. Vi tilbyder gratis MBA Intro Workshops i løbet af vinteren/foråret til dig, der ansøger om tidlig optagelse. Du kan læs nærmere om indeholdet på modulerne i MBA² informationsarket øverst på siden under 'Download materiale'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste MBA² studiestart: torsdag den 26. september 2019 kl. 09:00 i Aalborg.

Bliv klar til din MBA - næste gratis MBA Intro Workshop: torsdag og fredag den 24. og 25. januar 2019 i Aalborg.

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 6. februar 2019 kl. 16:00. Hvis ikke du har mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Priser fra: Del 1: 60.500 DKK eks. moms, Del 2: 40.500 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MBA2 in Corporate Entrepreneurship

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Strategic Thinking

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Top Governance

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere

MBA² optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på en MBA² in Leadership Psychology er en MBA uddannelse fra Business Institute eller lignende uddannelsesinstitutioner

samt mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler.

En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser en MBA² ?

MBA² uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse igen. Du vil blandt disse MBA'er finde mennesker, der er nysgerrige og læringsorienteret, men som samtidig stiller høje krav til efteruddannelse.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer yderligere indenfor strategi, ledelse og innovation, med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Det er ofte nogle år siden, at deltagerne tog deres sidste MBA uddannelse, men det forekommer også, at deltagere tager en MBA² lige efter at have afsluttet en MBA.

Tidsforbrug

Der er to muligheder, når du tager en MBA²: 

  1. At tage et enkelt semester, der resulterer i et diplom; dette tager cirka seks måneder.
  2. At tage to semestre, der resulterer i endnu en MBA grad; dette tager cirka 10 måneder.

Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt.

Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

Den samlede arbejdsbelastning er 30 ECTS point. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, mens litteratur er på både engelsk og dansk.

Al undervisning foregår sammen med det igangværende MBA hold.

MBA² er struktureret i to dele. Du kan vælge del 1 eller både del 1 og 2.

 

 

Del 1 - Executive Certificate

Del 1 består af fire moduler af hver to dages varighed, som afvikles på torsdage fra kl. 9.00 til 22.00 og fredage fra kl. 8.30 til 16.30. På 3. semester deltager du på Leadership Psychology. Forudsætningen for at opnå Certificate in Leadership Psychology er, at du som minimum opnår karakteren 2 i alle moduler på 3. semester. I løbet af 3. semester tager du stilling til, om du vil fortsætte på 4. semester.

 

Del 2 - MBA

Del 2 bygger videre på del 1 i form af deltagelse på 4. semester, som er specialesemesteret på “De Nye Mestre”. Her fordyber du dig i et inspirerende og selvvalgt emne, tilegner dig viden på højeste niveau og formidler denne viden i en afhandling. Forudsætningen for at opnå MBA in Leadership Psychology er, at du som minimum opnår karakteren 2 i specialet. Del 2 er altså for dig, som ønsker at gå hele vejen og dermed få endnu en MBA grad. 

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk