business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

MBA²

MBA2
  1. Business Institute 2018 >
  2. Uddannelser >
  3. Danmark >
  4. MBA2

MBA²: Designet til fremtidens topledere i det turbulente forretningsmiljø

Siden årtusindeskiftet har betingelserne for at drive virksomhed med succes ændret sig, og kravene til toplederens kompetencer og mindset er skærpet. For virksomhed og topleder gælder det om at have kompetencerne til at håndtere morgendagens ledelsesudfordringer.

Derfor tilbyder Business Institute MBA² målrettet dig, der allerede har en MBA fra Business Institute eller fra en anden udbyder. MBA² er for dig, der ønsker en relevant uddannelse, som kan udvide din faglighed i en anden retning, end din nuværende MBA, samt udvikle din MBA profil.

Du kan på blot 10 måneder opgradere din gamle MBA til en helt ny MBA² Master Degree inden for specialerne:

  • Strategic Thinking
  • Leadership Psychology
  • Corporate Entrepreneurship
  • Top Governance

Kort sagt er MBA² et unikt produkt, såfremt du søger MBA uddannelsernes høje faglige og intensive niveau, kendetegnet ved en god vekselvirkning mellem teori og praksis samt direkte kobling til egen ledergerning.

 

 

 

Hvilken retning skal du vælge? Her er nogle gode refleksionspunkter i forhold til dit valg af MBA² retning:

Ønsker du at udvikle din evne til strategisk tænkning og analyse, herunder at få udbygget din analytiske værktøjskasse?
– så bør du overveje MBA² in Strategic Thinking.

Skal du skabe resultater gennem andre mennesker, og ønsker du indsigt i, hvordan du kan indgå i et værdiskabende samspil med dine medarbejdere?
– så bør du overveje MBA² in Leadership Psychology.

Er din virksomhed i gang med eller forventes det, at den skal arbejde med strategisk innovation, hvor der stilles store krav til graden af forandring internt og eksternt?
– så bør du overveje MBA² in Corporate Entrepreneurship.

Skal du være med til at fremtidssikre virksomheder fra bestyrelsesgangen, og ønsker du at være med til at indfri de store krav, som bestyrelsesmedlemmer står over for i dag?
– så bør du overveje MBA² in Top Governance.

Næste skridt i karrieren

Løft din gamle MBA til nye specialiserede højder.
- MBA² er en eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse.

Vi har studieopstart for alle MBA² uddannelser én gang årligt. Du har dog mulighed for at starte tidligere på din MBA uddannelse. Vi tilbyder gratis MBA Intro Workshops i løbet af vinteren/foråret til dig, der ansøger om tidlig optagelse. Du kan læs nærmere om indeholdet på modulerne i MBA informationsarket øverst på siden under 'Download materiale'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Næste MBA² studiestart: torsdag den 26. september 2019 i Aalborg.

Bliv klar til din MBA - næste gratis MBA Intro Workshop: torsdag og fredag den 28. og 29. marts 2019 i Aalborg.

Åbent hus og informationsmøde: onsdag den 12. juni2019 kl. 16:00. Hvis ikke du har mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder.

Priser fra: Del 1: 60.500 DKK eks. moms, Del 2: 40.500 DKK eks. moms.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Andre kigger også på:

MBA2 in Corporate Entrepreneurship

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Leadership Psychology

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Strategic Thinking

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Top Governance

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere

MBA² optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på en MBA² er en MBA uddannelse eller tilsvarende uddannelse fra Business Institute eller lignende uddannelsesinstitutioner samt mindst

tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra

ovenstående behandles individuelt af Business Institute. Kontakt os gerne for at høre om dine muligheder for optagelse på MBA uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Hvem læser MBA²?

MBA² uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og executive uddannelse igen. Du vil blandt disse MBA'er finde mennesker, der er nysgerrige og læringsorienteret men som samtidig stiller høje krav til efteruddannelse.

Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker nu at få skærpet deres kompetencer yderligere indenfor strategi, ledelse og innovation, med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.

Det er ofte nogle år siden, at deltagerne tog deres sidste MBA uddannelse, men det forekommer også, at deltagere tager en MBA² lige efter at have afsluttet en MBA.

Tidsforbrug

Der er to muligheder, når du tager en MBA²: 

  1. At tage et enkelt semester, der resulterer i et diplom; dette tager cirka seks måneder.
  2. At tage to semestre, der resulterer i endnu en MBA grad; dette tager cirka 10 måneder.

Hvert modul forløber over to sammenhængende dage i vores lokaler i Aalborg. Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 10-15 timer ugentligt.

Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Ligeledes vil du gennem studieforløbet opleve, at tidsforbruget kan variere, da eksamener typisk vil være mere tidskrævende.

Arbejdsbelastning (ECTS-point)

Den samlede arbejdsbelastning er 30 ECTS point. Undervisningen foregår hovedsageligt på dansk, mens litteratur er på både engelsk og dansk.

Al undervisning foregår sammen med det igangværende MBA hold.

MBA² er struktureret i to dele. Du kan vælge del 1 eller både del 1 og 2.

 

 

 

 

Del 1 - Executive Certificate

Del 1 består af fire moduler af hver to dages varighed, som afvikles på torsdage fra kl. 9.00 til 22.00 og fredage fra kl. 8.30 til 16.30. Du deltager på 3. semester på enten Leadership Psychology, Corporate Entrepreneurship, Strategic Thinking eller Top Governance. Forudsætningen for at opnå Certificate in Leadership Psychology, Corporate Entrepreneurship, Strategic Thinking eller Top Governance er, at du som minimum opnår karakteren 2 i alle moduler på 3. semester. I løbet af 3. semester tager du stilling til, om du vil fortsætte på 4. semester.

 

Del 2 - MBA

Del 2 bygger videre på del 1 i form af deltagelse på 4. semester, som er specialesemesteret på “De Nye Mestre”. Her fordyber du dig i et inspirerende og selvvalgt emne, tilegner dig viden på højeste niveau og formidler denne viden i en afhandling. Forudsætningen for at opnå MBA in Leadership Psychology, Corporate Entrepreneurship, Strategic Thinking eller Top Governance er, at du som minimum opnår karakteren 2 i specialet. Del 2 er altså for dig, som ønsker at gå hele vejen og dermed få endnu en
MBA grad. 

 

KONTAKT OS

Hvis du har behov for at vi kontakter dig, kan du sende os en besked.
Du kan også ringe eller skrive direkte til direktør og rektor Lars Ib:

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk