business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

TG

Top Governance Arctic Grønland

Eksklusiv 1-årig bestyrelsesuddannelse


Top Governance Arctic Grønland er til dig, som ønsker en toplederuddannelse, der bygger bro mellem bestyrelse og direktion.

  • Til dig som ønsker et helt nyt sæt moderne ledelsesværktøjer til at skabe succes i et foranderligt grønlandsk erhvervsklima med klare strategiske interesser.
  • Til dig som ønsker at skabe en ny ledelsesdynamik, der hjælper teamet af direktører og bestyrelsesmedlemmer til gnidningsløst at forstå hinanden, og dermed udvikle nye strategier i fællesskab.

 

I november 2014 lancerede Business Institute vores Top Governance uddannelse i Grønland. Ligesom vores Pre MBA Arctic Grønland uddannelse, er Top Governance uddannelsen tilpasset den grønlandske ledelseskontekst og de relevante ledelsesproblematikker. Top Governance uddannelsen tager udgangspunkt i aktuelle vilkår i for det grønlandske erhvervsliv og samfund. Underviserne på uddannelsen er erfarne og kompetente professorer og lektorer fra højere læreanstalter samt erfarne erhvervsledere og rådgivere med base i det grønlandske samfund. 

Top Governance uddannelsen giver en formel indsigt i direktionens og bestyrelsens ansvar og arbejdsopgaver. Uddannelsen giver deltagerne et helt nyt sæt moderne ledelsesværktøjer til at skabe succes i et foranderligt globalt erhvervsklima, som danner nye og større sammenhænge, samt udvikler forståelse for både den faglige og personlige dimension i at løfte en direktions- eller bestyrelsespost. 

Uddannelsen tager ikke afsæt i traditionsbundne ledelsesmetoder, men i de behov topledere sidder med lige nu. Den giver deltagerne nye professionelle kompetencer og forståelse for holistisk ledelse i en moderne virksomhed. I den sammenhæng er det underordnet, om de er medlemmer af en direktion eller bestyrelse.

Med Top Governance uddannelsen satser Business Institute målrettet på at accelerere deltagernes karrieremuligheder ved at sætte dem i stand til at skabe en ny dynamik i udviklingen af grønlandske virksomheder, så teamet af direktører og bestyrelsesmedlemmer gnidningsløst forstår hinanden og kan udvikle nye strategier i fællesskab, og effektivt føre disse nye strategier ud i livet.

Næste skridt i din karriere

Næste holdstart: ikke planlagt

Næste informationsmøde: ikke planlagt

Priser fra: 70.000 DKK

Hent ansøgningsskema
7
dogmer til
lederudvikling
  1. Vi udvikler ledere

    - det er vort eneste formål!

  2. Vi er koncentrerede

    - vi fokuserer på resultater, vi vil nå dem hurtigt, vi er tæt på hinanden og dialogen er nærværende.

  3. Vi bekymrer os

    - vi er inkluderende, har omsorg for vore studerende og interesserer os for mennesker.

  4. Vi leverer ”Useful Education”

    - vi formidler præcist den viden og de værktøjer, som forvandler visionære mennesker til fremragende ledere.

  5. Vi er videbegærlige

    - vi er nysgerrige og tager lederskabet på opdagelsesrejse i det 21. århundrede.

  6. Vi er i sync

    - vore uddannelser udvikler sig hele tiden og er konstant blandt de bedste på markedet.

  7. Vi er professionelle

    - vi ved, hvad vi gør, kender vor metier og kan sikre perfekte resultater igen og igen.

Kontaktformular

udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest


Case stories

Er du i tvivl, om Top Governance Arctic er den rette uddannelse for dig? Her kan du læse om nuværende og tidligere studerendes erfaringer med denne uddannelse.

Læs dem her

Brochure & Studieordning

Mangler du overblik over, hvad en Top Governance uddannelse indebærer? Her kan du downloade en brochure samt studieordning. Disse giver dig dybdegående indsigt i uddannelsens indhold, struktur og moduler.

Pris- og informationsark samt ansøgningsskema

Har du brug for mere information eller ønsker du at ansøge om optagelse? Her kan du downloade pris- og informationsark til Top Governance Arctic. Du kan ligeledes downloade ansøgningsskemaet til uddannelsen.

FAQ

Har du spørgsmål til Top Governance Arctic uddannelsen? Her kan du finder du svaret på de mest stillede spørgsmål.

Læs dem her