business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Uddannelsesside for:

Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelse Top Governance Arctic.png
  1. Business Institute >
  2. Uddannelser >
  3. Arctic >
  4. Top Governance Arctic

Bestyrelsesuddannelse i Grønland for den visionære praktiker

Top Governance bygger epokegørende bro over kløften mellem bestyrelse og direktion; uddannelsen tager ikke afsæt i traditionsbundne ledelsesmetoder, men i de behov topledere står overfor lige nu. Den giver deltagerne nye professionelle kompetencer og forståelse for holistisk ledelse af en moderne virksomhed. I denne sammenhæng er det underordnet, om de er medlemmer af en direktion eller bestyrelse.

Med denne uddannelse satser Business Institute målrettet på at accelerere deltagernes karrieremuligheder ved at sætte dem i stand til at skabe ny dynamik i udviklingen af grønlandske virksomheder, så teamet af direktører og bestyrelsesmedlemmer gnidningsløst forstår hinanden og kan udvikle nye strategier i fællesskab og effektivt føre disse nye strategier ud i livet.

Næste skridt i karrieren

Vi har studieopstart for Top Governance Arctic cirka én gang årligt. Du kan læse nærmere om indeholdet for modulerne i informationsarket, som du finder øverst på siden under 'hent brochure'.

Flere gange årligt afholder vi også informationsmøder, hvor du kan høre nærmere om uddannelsen. Har du ikke mulighed for at deltage, kan du altid aftale et individuelt møde med vores rektor eller studieleder

Næste studiestart: 29. september 2020

Næste informationsmøde: Endnu ikke planlagt. 

Pris: 70.000,00 DKK.

Følg os på Facebook og LinkedIn, hvor vi løbende opdaterer events, begivenheder, og naturligvis Book Skims mm. fra vores inspirationsunivers. 

Hvem læser Top Governance Arctic?

Top Governance Arctic uddannelsen henvender sig til ambitiøse topledere, som arbejder på bestyrelses- og/eller direktionsniveau og andre professionelle ledere og

iværksættere med lang praktisk erfaring, og som er interesseret i at fordybe sig i det spændingsfelt, der er mellem direktion og bestyrelse. Deltagerne ønsker

at gennemføre en målrettet og intensiv uddannelse, der skærper deres strategiske kompetencer med henblik på bestyrelses- og direktionsarbejde nu og i fremtiden.  

Optagelseskrav

En uddannelse hos Business Institute er et ambitiøst og krævende studie, der også tager hensyn til det moderne arbejds- og familieliv. Forudsætningerne for at blive optaget på Top Governance Arctic uddannelsen er, at du har minimum fem års erhvervserfaring på strategisk niveau eller lignende. En eventuel dispensation fraovenstående behandles individuelt af Business Institute. Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på Top Governance Arctic uddannelsen. Kontaktformularen finder du nederst på siden.

Tidsforbrug

Til hvert modul forventes en grad af forberedelse, der i gennemsnit resulterer i en arbejdsbelastning på cirka 8-10 timer ugentligt. Dette timetal varierer dog fra person til person, da enhver uddannelsesrejse er individuel og præget af den enkeltes personlige mål, forventninger og ønskede udbytte. Hvert fagmodul afsluttes med en personlig læringslog med refleksion omkring det tillærte fra fagmodulerne. Både første og andet semester afsluttes med et konkret beslutningsoplæg for egen virksomhed og en individuel eller fælles eksamen.

Alle mødegange foregår tirsdage (8.30-16.00), onsdage (08.30-16.00) og torsdage (8.30-16.00) i Nuuk, Grønland.

Andre kigger også på:

MBA Arctic

En moderne MBA til den grønlandske kontekst

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere
Pre MBA Arctic

Den hurtige vej til bedre ledelse

Læs mere
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?