business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Pre MBA Arctic

Pre MBA Arctic Grønland (DBA)

Eksklusiv 1-årig uddannelse


Pre MBA Arctic Grønland(DBA) er til dig, som har oparbejdet stor praktisk erfaring og kompetencer i offentlige og private virksomheder uden en akademisk baggrund.

 • Til dig som ønsker at præge fremtiden for dig selv og din arbejdsplads gennem en styrket faglig profil med evnen til udvikling, forandring og perspektivering.
 • Til dig som ønsker at supplere praktikken med en tidssvarende akademisk opgradering og derigennem kickstarter nye muligheder og ambitioner.

I 2014 startede Business Institute for første gang et uddannelsesforløb uden for Danmarks grænser. Sammen med Ledelsesakademiet i Nuuk lancerede Business Institute Pre MBA (DBA) uddannelsen tilpasset den grønlandske kontekst. Business Institute sigter mod at kunne medvirke til en langsigtet og lokalt forankret kvalificering af grønlandske ledere, der ønsker en lederuddannelse på et højt fagligt niveau tilpasset grønlandske forhold i et internationalt perspektiv.

Formålet med Pre MBA (DBA) uddannelsen er at give en grundlæggende akademisk forretningsforståelse samt at arbejde metodisk og praktisk med udgangspunkt i erhvervsøkonomiske problemstillinger. Uddannelsen er en genvej til bedre ledelse og retter sig mod en opkvalificering af de ledere, der ønsker at tage det næste store skridt i deres karriere. Pre MBA (DBA) uddannelsen supplerer stor praktisk erfaring med tilsvarende akademisk viden, hvortil nye perspektiver opstår og kickstarter de deltagendes muligheder og ambitioner.

Pre MBA (DBA) uddannelsen giver ikke kun deltagerne en styrket faglig profil, men styrker også evnen til udvikling, forandring og perspektivering. Personlige evner, sammen med en stærk faglighed, er afgørende for de fremtidige karrieremuligheder på et konstant foranderligt arbejdsmarked.

Fremtidens ambitiøse medarbejdere og ledere skal alle være fagligt stærke, men også målrettede, nuancerede og fleksible med de største muligheder for at navigere og brillere i et turbulent forretningsmiljø.

Med den tidssvarende akademiske opgradering kan du være med til at præge fremtiden både for dig selv og din arbejdsplads - allerede nu.

Pre MBA - mobil

Næste skridt i din karriere

Næste holdstart: Endnu ikke planlagt

Næste informationsmøde: Endnu ikke planlagt

Priser fra: 65.000 DKK

Hent ansøgningsskema
7
dogmer til
lederudvikling
 1. Vi udvikler ledere

  - det er vort eneste formål!

 2. Vi er koncentrerede

  - vi fokuserer på resultater, vi vil nå dem hurtigt, vi er tæt på hinanden og dialogen er nærværende.

 3. Vi bekymrer os

  - vi er inkluderende, har omsorg for vore studerende og interesserer os for mennesker.

 4. Vi leverer ”Useful Education”

  - vi formidler præcist den viden og de værktøjer, som forvandler visionære mennesker til fremragende ledere.

 5. Vi er videbegærlige

  - vi er nysgerrige og tager lederskabet på opdagelsesrejse i det 21. århundrede.

 6. Vi er i sync

  - vore uddannelser udvikler sig hele tiden og er konstant blandt de bedste på markedet.

 7. Vi er professionelle

  - vi ved, hvad vi gør, kender vor metier og kan sikre perfekte resultater igen og igen.

Kontaktformular

udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig snarest


Case stories

Er du i tvivl, om Pre MBA Arctic er den rette uddannelse for dig? Her kan du læse om nuværende og tidligere studerendes erfaringer med denne uddannelse.

Læs dem her

Brochure & Studieordning

Mangler du overblik over, hvad en Pre MBA uddannelse indebærer? Her kan du downloade en brochure samt studieordning. Disse giver dig dybdegående indsigt i uddannelsens indhold, struktur og moduler.

Pris- og informationsark samt ansøgningsskema

Har du brug for mere information eller ønsker du at ansøge om optagelse? Her kan du downloade pris- og informationsark til Pre MBA Arctic. Du kan ligeledes downloade ansøgningsskemaet til uddannelsen.

FAQ

Har du spørgsmål til Pre MBA Arctic uddannelsen? Her kan du finder du svaret på de mest stillede spørgsmål.

Læs dem her