business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Strategi med succes - Jørgen Lægaard

Jørgen Lægaard

Direktør, Lægaard Management

Jørgen Lægaard har arbejdet som formand i professionelle bestyrelser siden 1995. I øjeblikket arbejder han i 15 bestyrelser og har erfaringer som strategisk sparringspartner for mere end 300 strategiprocesser.


Mit fokus i bestyrelsen er altid på at skabe værdi og resultater, både når det gælder strategi, økonomi og på det menneskelige plan. Det er mit mål, at bestyrelsen gør en forskel og skaber værdi gennem kompetencer. Jeg har gode erfaringer med at skabe fælles mål for bestyrelsens arbejde gennem teamwork og udfordringer til de enkelte bestyrelsesmedlemmer. I mit arbejde gør jeg meget ud af at følge op på aftalerne i bestyrelsen og sørge for at strategien også bliver eksekveret. Samtidig har jeg i mange virksomheder været aktiv sparringspartner for direktøren. 

I min virksomhed Lægaard Management er visionen at skabe vindervirksomheder som Danmarks mest kompetente strategiske samarbejdspartner. Jeg har samlet mine erfaringer i bøgerne Strategi i vindervirksomheder (til de let-øvede læsere) og Strategi med succes (til de erfarne læsere) og i forhold til bestyrelsesarbejder har jeg en eksamen som professionel bestyrelsesformand efter Board Governance-standarden.

Bestyrelsesarbejde og strategiarbejde er et arbejde med mennesker. Jeg nyder at skabe vindere omkring mig ved at vise tillid, afstemme forventningerne og opbygge holdånd. Og så sætter jeg pris på flittighed.

Bøger:

Strategi i vindervirksomheder, 2016, JP/Politikens Forlag (sammen med Mikael Vest)

Det strategiske Lederskab, 2017, Hans Reizels Forlag

Strategi med Succes, 2016, DJØF Forlag. Kåret som årets erhvervsbog 2016 af Jyllands-Posten.

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?