business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Hvem møder du hos BI

Kvalitet og Useful Education er fundamentet i alt, hvad vi laver

Hos Business Institute har vi tilknyttet dygtige og engagerede lektorer, professorer og konsulenter fra danske og udenlandske universiteter, Business Schools og konsulentvirksomheder. Alle der gæster Business Institute i forbindelse med vores uddannelser eller events er nøje udvalgte indenfor deres individuelle fagområder på grund af deres evne til at engagere andre, deres faglige og arbejdsmarkedsmæssige erfaring samt brændende passion.

Her ses et udsnit af de profiler, som du har mulighed for at møde når du besøger Business Institute i forbindelse med din uddannelse eller vores events.

  • Hvem møder du hos Business Institute
Lars Ib

Lars Ib

Cand. merc. og ekstern lektor

Lars Ib er rektor og direktør hos Business Institute og er uddannet cand. merc. i international virksomhedsøkonomi.
Læs mere
Andrea Kates

Andrea Kates

Chief Strategist/Business Genome Group, forfatter og innovationsekspert

Andrea Kates er ekspert i at lede virksomheder til at tilpasse sig det konstant foranderlige forretningsmiljø og har været nøglekatalysator for globale virksomheder og organisationers forandringsprocesser.
Læs mere
Kristian Dahl

Kristian Dahl

Stifter & Forretningsdirektør hos LEAD, Cand.Psych.Erhvervspsykologi

I sit arbejde har Kristian et særligt fokus på, hvorledes der kan skabes synergi mellem organisationers strategiske målsætninger og organisationers menneskelige ressourcer.
Læs mere
Roberto Verganti

Roberto Verganti

Professor of Leadership and Innovation, Politecnico di Milano

Roberto Verganti er Professor i Leadership and Innovation ved Politecnico di Milano. Her har han blandt andet været grundlægger og Direktør af The School of Doctoral Programs.
Læs mere
Kasper Lorenzen

Kasper Meier Lorentzen

Cand. psych. & BA. Idræt - Meier Lorenzen ApS & Agora - Social Production

Kasper Meier Lorentsen har gennem de seneste knap 10 år beskæftiget sig med ledelses- og organisationsudvikling i private såvel som offentlige organisationer.
Læs mere
Richard Jolly (1)

Richard Jolly

Adjunct Professor of Organisational Behaviour at London Business School

Richard Jolly er Adjunct Professor ved London Business School og er flere gange blevet udråbt til ‘årets underviser’.
Læs mere
Joanne Hyland

Joanne Hyland

CEO og innovationsekspert

Joanne Hyland hører til blandt verdens førende eksperter indenfor strategisk innonvation. Hun er medlem af innovationsgruppen Radical Innovation fra Boston, USA.
Læs mere
Lisbeth Holt Lenskjold

Lisbeth Holt Lenskjold

Cand.Psych.Aut. og ekstern lektor

Lisbeth Holt Lenskjold er specialist og supervisor i arbejds- og organisationspsykologi samt akkrediteret business coach fra Ashridge Business School.
Læs mere
Claus Elmholdt

Claus Elmholdt

Claus Elmholdt er Lektor i ledelsespsykologi, Ålborg Universitet, Stifter og partner LEAD – enter next level, Cand. Psych, Aut., Ph.d.

Claus har gennem 15 år arbejdet med forskning og udvikling indenfor ledelses- og organisationspsykologi, dels som universitetsansat forsker og dels som selvstændig erhvervspsykolog, stifter og partner i LEAD – enter next level.
Læs mere
Lotte Lüscher

Lotte Lüscher

Erhvervspsykolog og PhD i ledelse

Lotte Lüscher er indehaver af firmaet Clavis Erhvervspsykologi. Lotte har siden 1993 arbejdet som virksomhedskonsulent for private og offentlige firmaer, særligt med fokus på strategiske og organisatoriske forandringsprocesser.
Læs mere
Strategi med succes - Jørgen Lægaard

Jørgen Lægaard

Direktør, Lægaard Management

Jørgen Lægaard har arbejdet som formand i professionelle bestyrelser siden 1995. I øjeblikket arbejder han i 15 bestyrelser og har erfaringer som strategisk sparringspartner for mere end 300 strategiprocesser.
Læs mere
Morten Fogsgaard

Morten Fogsgaard

Erhvervspsykolog ved Udviklingskonsulenterne A/S

Morten Fogsgaard er erhvervspsykolog (cand.psych.) hos Udviklingskonsulenterne A/S. Endvidere er han ekstern lektor ved Psykologisk Institut, Århus universitet, hvor han underviser i arbejds- og organisationspsykologi, interventionsmetoder og organisationsudvikling.
Læs mere
John Chr Aasted

John Chr. Aasted

Ingeniør (M.Sc.), HD og MBA.

John Chr. Aasted er selvstændig virksomhedsrådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.
Læs mere
Rasmus Haugaard

Rasmus Haugaard

Advokat (H), Ph.d.

Rasmus Haugaard er advokat og har tillige en Ph.d grad fra Aarhus Universitet. Til daglig er Rasmus Haugaard partner i Haugaard-Nielsen Advokatfirma, hvor han bistår en række små, mellemstore og store virksomheder, heraf flere børsnoterede virksomheder og banker.
Læs mere
Palle Rasmussen

Palle Rasmussen

Managing partner, Horton International A/S, cand. merc. i Strategisk planlægning

Palle Rasmussen varetager dagligt executive search opgaver (headhunting) i dansk og internationalt erhvervsliv. Palle har mere end 20 års FMCG erfaring på ledelsesniveau fra multinationale virksomheder indenfor bl.a. fødevare og hygiejneprodukter.
Læs mere
Nils Elmark

Nils Elmark

Consulting Futurist ved Incepcion i London, MSc. in Public Relations

Nils Elmark er stifter af Incepcion i London, og derudover uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Århus. Han er fremtidsforsker og Master of Scinence i Public Relations fra Stirling University i Skotland.
Læs mere
Jens Gaardbo

Jens Gaardbo

Journalist og kommunikationsekspert

Jens Gaardbo har en mangeårig erfaring som leder og journalist. P.t. ledende journalist hos TV2NEWS. Hos Business Institute medvirker Jens ved indlæg om strategisk ledelseskommunikation, pressehåndtering samt krisestyring.
Læs mere