business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Historien om

Utzon panorama om BI.png

Fra vision til virkelighed


Siden 1984 har Business Institute uddannet nogle af Danmarks førende erhvervsledere – altid med afsæt i erhvervslivets behov og visioner for fremtiden.

Direktør og rektor, Lars Ib, grundlagde Business Institute med tanken om at skabe et ledelseskonditori, der kunne tilbyde danske ledere eksklusive MBA uddannelser. Business Institute skulle være et udviklingsrum, hvor både personlige og faglige evner kunne blive sat på prøve. Denne vision er siden hen blevet omsat til virkelighedsnær praksis og er i dag en integreret del af stedets identitet.

Vi tror på, at effektiv ledelse er kilden til at løse morgendagens problemstillinger. Sande ledere har en evne til at lede andre til klarsyn og fremdrift, og de har stemmen til at udfordre den samtid, vi lever i. Hos Business Institute forsøger vi at skabe rammerne for, at du som leder kan overskue og navigere i et uforudsigeligt erhvervsklima, og dermed kan vende fremtidens udfordringer til muligheder. Det er stedet, hvor du kan perfektionere og opdatere dine færdigheder og viden, og hvor du får værktøjerne til at føre dette ud i praksis i dit daglige virke som leder.

Forandring som grundsten

På trods af mere end 30 års erfaring inden for ledelsesfeltet, er Business Institute mester i konstant fornyelse. Vi har i de senere år gentænkt vores uddannelsesstruktur og har skabt det, vi kalder ’De Nye Mestre’. Det er en måde at konceptualisere vores tanker om at bygge bro mellem faggenre, således der skabes et stærkt og sammentænkt fundament under de deltagende, inden de bevæger sig ud i specialiseringerne.

Vores komplekse verden kræver nemlig, at man som leder har indsigt i hele ledelsesfeltet og er bekendt med udfordringer på tværs af organisationen. Vi søger derfor en konstant redefinering af vores uddannelser, således at du bedst klædes på til at agere og handle som fremtidens leder.

Mere end bare uddannelse

I 2015 åbnede vi hjemmesiden Club House, som skulle give nuværende og tidligere deltagere en mulighed for at holde sig opdateret på den nyeste viden og tendenser inden for ledelse. I en verden med ubegrænset adgang til informationer, forstår vi, at man som leder kan have svært ved at overskue og finde tiden til at holde sig opdateret, og man ender derfor ofte med at følge gamle vaner. Vi føler, at vi som en nytænkende uddannelsesinstitution har et vist ansvar for, at dette ikke sker. Vi har derfor truffet en strategisk beslutning om at inkorporere indholdet fra Club House på vores hjemmeside. Under fanen "Insights" får du nu adgang til:

  • Informationer om de nyeste trends og opfindelser gennem "Leadership Insights"
  • Gennemarbejdede referater af relevant managementlitteratur under "Book Skimming"
  • Følg verdens 10 højst rangerede ledelsestænkere gennem "Thinkers Top 10"
  • Egne producerede podcasts, artikler, værktøjer, inspirationsvideoer mm. under  "BI Production"
  • Tilmeldelig til events, hvor ledelse, innovation og management er i højsædet under "Events"

Alt dette får du ganske gratis, da vi ønsker at facilitere danske ledere i arbejdet med at løse ikke blot erhvervslivets, men også samfundets store udfordringer. Vi ønsker at understøtte en reel forandring og udvikling, og det gør vi bedst at ved forstå og anerkende præmisserne for at være leder i en hektisk og kompleks verden. Vi oplyser og uddanner med afsæt i forståelse, indsigt, og passion.

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?