business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

3 veje til MBA

Professionelt lederskab til fremtiden

Tre veje til MBA
  1. Business Institute 2018 >
  2. MyCAREER >
  3. MyCAREER >
  4. Tre veje til MBA

Uddannelser, der nedbryder grænser

For øjeblikket forældes klassiske ledelsesværktøjer og management teorier lige så hurtigt som mobiltelefoner på det kinesiske marked; til gengæld vokser efterspørgslen markant på professionelle ledere, der kan udvikle og styre organisationer ind i den nye kaotiske fremtid.

Vi har reorganiseret vores MBA på en lang række områder, så uddannelsen bringer nyt, professionelt lederskab ind i en teknologidrevet, global økonomi på steroider.

Med den nye MBA-uddannelse lærer du at beherske de absolut nyeste tendenser. Vi har afsat to år til uddannelsen. Vi ønsker, at du skal have tid til at gå i dybden og tilegne et akademisk fundament, så du fremover kan træffe strategiske beslutninger og anvende alle de nye ideer, forretningsmodeller og teorier som fremtiden garanteret bliver fuld af.

Du bliver en professionel leder med fodfæste i fremtiden.

3 veje til MBA

Når du læser MBA hos Business Institute, har du tre veje at gå:

Den ’klassiske’ MBA uddannelse tilrettelagt i et to-årigt forløb hovedsageligt på dansk. Denne MBA er for dig, der ønsker at læse en struktureret MBA uddannelse på to år med en fastlagt start og afslutning, og samtidig ønsker at blive en del af et team. For at give dig et bredt ledelsesmæssigt fundament undervises du allerede fra første år i moduler fra alle tre specialeretninger. På dit andet MBA år vælger du efterfølgende at specialisere dig indenfor én af de tre retninger; Strategic Thinking, Leadership Psychology og Corporate Entrepreneurship – alle specialeretningerne har fokus på ledelse i praksis.

 

MyMBA giver dig mulighed for at designe din egen MBA uddannelse efter dine specifikke behov og ønsker. Du kan vælge mellem 24 forskellige moduler og tage uddannelsen over en periode på op til seks år.

Denne MBA er netop for dig, der ønsker at sammensætte det bedste fra hver studieretning indenfor Strategic Thinking, Leadership Psychology, Corporate Entrepreneurship og Top Governance, men samtidig også ønsker en fleksibel lederuddannelse med mulighed for at holde pause i studierne undervejs. Den normerede MBA studietid er to år, men med den nye ordning kan man reelt også færdiggøre sin MBA hurtigere.

 

MBA2 er for dig, der allerede har en MBA grad, men ønsker at opdatere din viden indenfor en af vores fire specialeretninger; Strategic Thinking, Corporate Entrepreneurship, Leadership Psychology og Top Governance. Du kommer direkte ind på 3. semester af den valgte specialeretning og har mulighed for enten at tage det ene semester, hvilket resulterer i et diplom, eller at fortsætte på 4. semester og skrive endnu en masterafhandling, hvilket resulterer i endnu en MBA grad. Derved afsluttes denne uddannelse på enten et halvt eller helt år. 

For alle uddannelserne gælder, at modulerne hovedsageligt foregår på dansk. Engelsktalende undervisere kan dog have specifikke moduler, da vi altid ønsker at finde de mest kompetente profiler til at undervise indenfor hvert felt.  

MBA in Corporate Entrepreneurship

Topledelse uden for 'the corporate comfort zone'

Læs mere
MBA in Strategic Thinking

Essensen af moderne strategisk lederskab

Læs mere
MBA in Leadership Psychology

Professionel humanisme indenfor topledelse

Læs mere
MBA2 in Corporate Entrepreneurship

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Strategic Thinking

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Leadership Psychology

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MBA2 in Top Governance

Eksklusiv viderebygning til dig, der allerede har en MBA uddannelse

Læs mere
MyMBA

Design din egen MBA uddannelse

Læs mere

MBA Adgangskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på MBA programmerne er en længerevarende uddannelse samt mindst tre års relevant ledelses- og erhvervserfaring på minimum mellemlederniveau. Der gennemføres løbende

visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation behandles individuelt af Business Institute. MBA uddannelserne henvender sig til ambitiøse ledere, der har lyst og overskud til at gennemgå en målrettet, intensiv og

executive uddannelse. Deltagerne har alle flere års praktisk ledererfaring og ønsker at få skærpet deres kompetencer på strategi, ledelse og innovation med henblik på fortsat at være et attraktivt aktiv for nuværende og fremtidige virksomheder.