business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

2 veje til XBA

Moderne management til tiden

MBA2 TP
  1. Business Institute 2018 >
  2. MyCAREER >
  3. MyCAREER >
  4. To veje til XBA

Lederuddannelse for de utålmodige

Tid er blevet omdrejningspunktet for moderne erhvervsliv. Alt skal leveres med det samme. Markeder skal erobres med raketfart. Ingen har tid til at vente. Teknologier bliver forældede fra måned til måned. Nye produkter skal udvikles hurtigere end nogensinde. Vi lever i en startup-verden, hvor ny er blevet det samme som nu. 

Det er drivkraften bag vores nye lederuddannelse: XBA.

BA’et står for business administration på bachelor niveau: det er klassisk management-håndværk, som enhver professionel leder bør beherske.

X’et derimod står for tiden og forandringerne.
X’et er den eksponentielle teknologi, kreativiteten og nyskabelserne.

Vores ambition er at uddanne ledere til tiden. 

Vi vil uddanne mennesker, så de lever op de krav, erhvervslivet efterlyser - lige nu! Og vi vil uddanne mennesker hurtigt; det vil sige på under 12 måneder.

XBA uddannelser er skræddersyet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering.

 

2 veje til XBA

Når du læser XBA hos Business Institute, har du to veje at gå:

XBA uddannelsen er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering. Som ambitiøs medarbejder eller leder ønsker du at gennemgå en målrettet og intensiv lederuddannelse på bachelorniveau på under 12 måneder. Du lærer meget på kort tid, og den nye viden kan anvendes direkte i dit daglige arbejde inden for private og offentlige organisationer. 

MyXBA er en fleksibel uddannelse på bachelor niveau, som har løbende opstart. Du styrer selv forløbet af uddannelsen, så du også kan passe dit arbejde, uden at blive stresset, eller tage en pause, hvis du fx bestemmer dig for at sejle jorden rundt med familien. Du kan tage uddannelsen inden for 12 måneder, men du kan også strække den helt op til tre år. De otte fag er obligatoriske, til gengæld bestemmer du selv rækkefølgen og tidsrammen.

Du kan læse nærmere om både XBA og MyXBA nederst på siden.

XBA Optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på XBA og MyXBA uddannelsen er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring.

Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA og MyXBA uddannelsen. 

Sådan kommer du videre
Hos Business Institute har du to veje til at opnå en XBA uddannelse:
Den ene mulighed er at gå den lige vej gennem et et-årigt forløb, hvor fag, struktur og tidsramme er givet på forhånd. Denne uddannelse er for dig, der ønsker at komme hurtigt og nemt igennem forløbet.

Den anden mulighed er at gå den fleksible vej med MyXBA. Denne uddannelse er for dig, der ønsker fleksibilitet og mulighed for at tilrettelægge tidspunktet for hvert modul, så det passer ind i din hverdag. I alt skal otte moduler og to skriftlige eksaminer gennemføres med en tidsramme på maksimalt tre år.

XBA og MyXBA uddannelserne er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering.
Start når det passer dig

MyXBA

Design din egen XBA uddannelse
Læs mere
Et-årig lederuddannelse

XBA

Moderne management til tiden
Læs mere