business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Sådan ser fremtidens nordjyske vinder-virksomheder ud


Sæt kryds i kalenderen den 1. juni, når Business Institute får besøg af den prisbelønnede serie-iværksætter og foredragsholder Jonathan Løw. 

Jonathan Løw er iværksætter, foredragsholder og rådgiver indenfor innovation, iværksætteri og ledelse. Løw tror på, at vi som mennesker bliver mere succesfulde og lykkelige ved ’at lytte højere’. Denne tro på at lytte højere 
- uanset om man arbejder med HR, ledelse, forretningsudvikling, kommunikation, innovation eller iværksætteri - har han valgt at kombinere med sin egen meget praktiske tilgang til verden og virkeligheden.

I dette foredrag giver Jonathan bud på, hvordan fremtidens nordjyske vindervirksomheder ser ud. Det sker med afsæt i de tre bestsellere GURUBOGEN, Disruptionbogen
og The GuruBook.

Glæd dig til et levende og jordnært foredrag med mulighed for efterfølgende spørgsmål. Tilmeld dig allerede nu - det er gratis at deltage! 

Hvor og hvornår

 
 
Denne event er afholdt