business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

BusinessInsitute_nye_5.jpg

Velkommen til vores Inspirationsside

Bliv klogere i en fart...


Viden og indsigt er forudsætningen for, at du som topleder, mellemleder eller medarbejder med ambitiøse målsætninger, avancerer i dit professionelle liv. Så udnyt vores inspirationsunivers og bliv klogere i en fart!

Vi ønsker, at Inspiration skal hjælpe det danske erhvervsliv til at blive klogere i en fart ved at revurdere forældede handlemønstre og lade sig inspirere af nye ideer, tanker og visioner for på den måde at skabe fremdrift på et organisatorisk såvel som samfundsmæssigt plan. Af samme årsag har vi valgt at gøre al materialet, du finder her på siden, gratis tilgængeligt for alle vores medlemmer. 

Business Institute har skabt et frit tilgængeligt inspirationsunivers, hvor du får adgang til viden og indsigt i alt, hvad der rører sig inden for ledelse, management og innovation, så du kan blive klogere i en fart. Her på siden har du mulighed for at dykke ned i:

  • Egene producerede podcasts, artikler, værktøjer, inspirationsvideoer mm. under "BI Production"
  • Gennemarbejdede referater af relevant managementlitteratur under "Book Skimming"
  • Tests, der gør dig klogere på din ledergerning eller organisation se "Business Tests"
  • Information om de nyeste trends og opfindelser gennem "Leadership Insights"
  • Følg verdens 10 højst rangerede ledelsestænkere gennem"Thinkers Top 10"
  • Tilmeldelig til events, hvor ledelse, innovation og management er i højsædet under "Events"