business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

GrowLeadership MIDLERTIDIGT UDSAT PGA. COVID-19


MIDLERTIDIGT UDSAT PGA. COVID-19. Dato følger snarest

 

Går du med lederdrømme i maven, eller er der en iværksætter gemt i dig?

Hos Business Institute arbejder vi til dagligt med ledelse, og med mere end 1000 ledere gennem vores MBA og XBA- uddannelser, har vi et omfattende kendskab til de udfordringer, som ledere står over for. Den viden vil vi gerne dele med dig, der er ny i lederskabet eller på sigt ønsker at blive leder, og dermed være med til at sætte dit fingeraftryk på verden.

GrowLeadership er et crash-course for yngre og kommende ledere i, hvad der skal til for at være i stand til at blive dén positive ledelses-influencer, der går ad nye veje for at imødegå virksomhedernes udfordringer.

Hos Business Institute mener vi, at ledere er i en unik position, der forpligter til at forbedre og præge verden gennem et meningsfuldt og engageret syn på lederskabet, og du kan, som en del af den nye generation af ledere, være med til at skabe de rette forandringer.
Til workshoppen giver vi dig værktøjerne til at italesætte og igangsætte de forandringer, der er nødvendige for at gøre verden til et bedre sted.

Vil du uddannes i god ledelse? Og vil du høre mere om en leders job og udfordringer? Så kom med onsdag den 25. marts kl. 9-15, når vi sætter fokus på en af de vigtigste roller i enhver virksomhed, og bliv inspireret til, hvordan du selv kan løfte opgaven.

Du får adgang til spændende læsning baseret på de førende globale ledelsestænkere og introduceres til nogle af de værktøjer, som vores Executive MBA studerende uddannes i. Efter dagen får du et certifikat på din deltagelse, som du kan tage med dig videre på arbejdsmarkedet.

Tilmeld dig her for at sikre dig en plads til denne gratis ledelsesworkshop.

 

Program for dagen

9:00-10:15 Introduktion til ledelse versus lederskab og ’De 10 Ledelsesdogmer’

Pause

10:30-12:00 Autentisk lederskab i en kompleks verden – paradokstænkningen

Frokost

12:30- 13:30 Selvledelse som nøglen til lederskabet

Pause

13:45-15:00 Mening i lederskabet

Afrunding af dagen

Workshoppen veksler mellem dialog og undervisning

Hvor og hvornår

Dette meetup er udsat!

Ny dato følger

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?