business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Innovationssalon med Andrea Kates


Direkte fra Silicon Valley: Onsdag d. 4. december inviteres du indenfor i Business Institutes innovationssalon.

Fra 14.00-17.00 kan du møde en af verdens førende forfattere, strateger og innovationstænker, Andrea Kates. Hun er – udover forfatter til bestselleren Find Your Next – også kvinden bag LaunchPad Central og administrerende partner hos I-Scale i San Francisco.

Deltag gratis i denne inspirerende eftermiddag, hvor der vil blive drøftet aktuelle trends, strategi i en moderne verden og Lean Startup. Arrangementet vil forløbe i en afslappet og uhøjtidelig tone, hvor alle kan være med.

Forretningsudvikling, innovation og iværksætteri er nøgleord, når det handler om at skabe og drive vækst. Alverdens virksomheder har brug for redskaberne og metoderne til at omsætte de agile startup-principper til reel innovation i netop deres egen kontekst. Kom med og få gode råd med på vejen. Der vil være rig mulighed for at deltage aktivt i diskussionerne.

Tilmeld dig allerede i dag.

Hvor og hvornår

 
 
Denne event er afholdt
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?