business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

World Economic Forum, Davos 2018

Introduktion

Ledere fra et væld af baggrunde, statsrepræsentanter, NGO’er, artister og akademikere er samlet på ét sted, når The World Economic Forum åbner dørene til deres årlige konference i den schweiziske by Davos. På denne dag bliver der italesat, diskuteret og løftet sløret for industrielle emner på globalt såvel som nationalt niveau. Konferencen er styret af samarbejde og netværksskabelse og er det eneste sted i verden, hvor så forskelligartet en menneskemængde diskuterer emner, der kan ændre vores verden.

Hos Business Institute betragtes World Economic Forums årlige konference i Davos som en betydelig informations- og inspirationskilde, når fremtidens tendenser skal udpeges og overvejes. Udbyttet fra de utallige oplæg, paneldiskussioner og samtaler fra konferencen fungerer som en inspirerende målestok, der i særdeleshed vægtes højt til uddannelses- og informationsformål ved vores institut.   

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?