business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Thinkers50 2019

Hvert andet år bliver verdens førende ledelsestænkere rangeret på den famøse Thinkers50-liste. En plads på listen giver anerkendelse og prestige i højeste klasse. Ikke nok med det, uddeles også 10 priser indenfor 10 ledelsesområder, som i dag refereres til som erhvervslivets Oscar. Gennem organisationens nomineringer samt prisoverrækkelser tages et klart standpunkt i den ledelsesmæssige verden, som er til inspiration for hundrede, tusinde eller måske millioner mennesker.

Hos Business Institute A/S betragtes Thinkers50 som en stor inspiration til produktion af indhold til videndeling samt uddannelsesindhold. Vi anerkender listens influerende magt på erhvervslivet både nationalt så vel som internationalt. Organisationen bag fremstiller nutidens og fremtidens tendenser gennem repræsentantskab på selve listen samt produktion af podcasts, blogs og artikler. I denne rapport vil Thinkers50’s standpunkt blive udforsket og brugt som indikator for, hvilke trends og tendenser en virksomhed eller ledelsesinteresseret skal rette øjnene mod i denne komplekse tid.

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?