business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Singularity University

Introduktion

Universitet, inspirationsunivers og knudepunkt for teknologisk interesserede ledere og erhvervsfolk; Singularity University har det hele.
Organisationen startede i 2008 som en non-profit organisation, men i dag er den ble-vet en såkaldt Benefit Corporation. Dette betyder, at på trods af deres nu kommercielle status, er der altid et mål om at have en positiv påvirkning på samfund samt miljø. Deres mål rækker dog ud over dette, da de har klare visioner for nutid og fremtid, der kan stykkes sammen til følgende gyldne ord:

”Preparing Global Leaders & Organizations for the Future.” www.SU.org
”We prepare you to seize exponential opportunities.” www.SU.org/about

Med disse formål in mente er Singularity University blevet en kilde til inspiration og fornyelse, der kan ses som frontløber, når det gælder om at spotte de nyeste, bedste eller mest fejlslåede teknologier i vor tid samt i fremtiden. Derfor har universitets informations-univers en betydelig influens på Business Institutes foretagende og søgen efter inspiration på det tekniske og teknologiske plan.

I denne rapport vil du finde en redegørelse for de tendenser og trends, som fremhæves hos Singularity University i denne tid. Rapporten vil udgøre en integreret og fremstående del af Business Institutes Akkrediteringsråds arbejde, og afspejle en del af instituttets arbejde med vidensindsamling til uddannelses- og udviklingsformål.

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?