business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

De fem vigtigste megatrends

En megatrend bliver defineret som en strømning i verdenen, eller en trend, som på globalt plan påvirker flere aspekter af den måde verdens befolkning lever på. Disse strømninger er ikke tydelige at se i vores hverdag, men skaber alligevel store samfundsændringer, hvorfor det er vigtigt at identificere dem, og forstå de muligheder og konsekvenser de skaber.

Pricewaterhouse Coopers (PwC) har i 2016 udarbejdet en rapport, der præsenterer og gennemgår de fem største megatrends i vores tid. De fem megatrends individuelle muligheder og konsekvenser blev ligeledes defineret.

FN har i samarbejde med Willis Tower Watson udarbejdet en lignende rapport i 2017, hvori de beskriver og nuancerer de fem megatrends, baseret på eksperters udtalelser og en verdensomspændende undersøgelse.

Begge af disse rapporter danner grundlaget for denne, forkortede, gennemgang af de fem vigtigste megatrends. Hos Business Institute A/S har vi konstant fokus på, hvilken retning samfundet bevæger sig i, hvorfor vi også vægter disse megatrends højt. Disse påvirker nemlig, hver især og på forskellig vis, alle aspekter af samfund og verden.

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?