business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

CEO NOW Ledelsesberetning 2019

Hos Business Institute er vi engageret i at uddanne Danmarks mest fremsynede og tidsaktuelle erhvervsledere, og forberede dem på at lede i en kontekst præget af høj kompleksitet. Derfor har vi hos Business Institute en klar ambition om at indkapsle de aktuelle ledelsesudfordringer, trends og tendenser, der er årsag til ændrede ledelseskrav.

Vores tilgang afspejler en kontinuerlig søgen efter ny indsigt, som opsamles årligt gennem en undersøgelse af ledere og indsamling af forskningsbaserede data, som afdækker aktuelle trends og tendenser. Analyserne er samlet i denne rapport, der går under navnet CEO NOW Ledelsesberetning 2019.

Ledelsesberetningens formål er at dokumentere aktuelle og fremtidige ledelsesprioriteringer på nationalt og internationalt plan. Derudover er det vores hensigt at sikre, at alle Business Institutes uddannelser afspejler ledelsestænkning på højeste plan og ”Useful Education” i en tid præget af øget omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed. Endelig er det formålet at inspirere dig som leder, så du bliver nysgerrig på, hvordan du kan sikre, at du og din organisation er i sync med omverdenen.

Input til dette års ledelsesberetning kommer fra følgende kilder indkapslet i dette CEO NOW DASHBOARD:

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?