business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

CEO NOW Leadership Reports

Hos Business Institute er vi engageret i at uddanne Danmarks mest fremsynede og tidsaktuelle erhvervsledere, og forberede dem på at udmærke sig i at lede i en ledelsessammenhæng præget af høj kompleksitet. Derfor har Business Institute en klar ambition om at indkapsle de aktuelle ledelsesudfordringer, trends samt tendenser, der er årsag til ændrede ledelseskrav.

Vores forskningsmetode afspejler en kontinuerlig søgen efter ny indsigt, som opsamles årligt gennem en undersøgelse af ledere samt sekundær forskning fokuseret på fremspirende trends og tendenser. Analyserne samles hvert år i rapporten: 'CEO NOW Ledelsesberetning'

CEO NOW Ledelsesberetningens formål er at dokumentere aktuelle og fremtidige ledelsesprioriteringer på nationalt og internationalt plan. Derudover er det vores hensigt at sikre, at alle Business Institutes uddannelser afspejler ledelsestænking på højeste plan og ’Useful Education’ i en tid præget af omskiftelighed, usikkerhed, kompleksitet og flertydighed.

Du finder al baggrundsmateriale for CEO NOW Ledelsesberetning 2018 og 2019 på denne side. 

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Din besked indeholdte et forbudt ord

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?