business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Chrestina Munkholm Ib

How Starbucks Saved My Life

A Son of Privilege Learns to Live Like Everyone Else

En gribende livgivende fortælling om en succesfuld forretningsmand, som mistede alt det, de fleste erhvervsledere er bange for at miste: job, penge, familie, status og helbred. Det skete for Michael Gill som 63-årig og alligevel kom han tilbage på benene, som en helt ny mand med et meget rigere liv. 

Summary

En gribende livgivende fortælling om en succesfuld forretningsmand, som mistede alt det, de fleste erhvervsledere er bange for at miste: job, penge, familie, status og helbred. Det skete for Michael Gill som 63-årig og alligevel kom han tilbage på benene, som en helt ny mand med et meget rigere liv.

Som 53 årig-havde Michael Gates Gill det hele. Han var uddannet på Yale - et af USA's fineste universiteter - og havde arbejdet sig til tops i hierarkiet som kreativ direktør på et af verdens største reklamebureauer J. Walter Thomson i New York. En workaholic, der tog på arbejde juleaften og ofrede sit liv for virksomheden og kunderne, der var blandt de største i verden. Han havde succés, et stort hus, en dejlig familie og børn, han aldrig så vokse op og efter 25 år på bureauet, var han pludselig blevet for gammel. Bureauet var fusioneret med et andet, og han blev kaldt ind til chefens kontor: "We have to let you go, Mike! Vores nye ejere vil se unge mennesker omkring sig!".

Det var begyndelsen til en nedtur, der varede 10 år. En kortere affære ødelagde ægteskabet og økonomien, men skaffede Michael Gill sit barn nummer 5. Han forsøgte sig som selvstændig konsulent, men der blev længere og længere mellem kundernes opkald. I en alder af 63 år var han udbrændt, opsparingen var brugt og han havde netop opsagt sin sygeforsikring, da lægen konstaterede, at han havde en hjernesvulst, som ødelagde hørelsen på det ene øre.

Redningen kom, da bestyreren af en Starbucks café midt i hans ulykke i spøg spurgte den fine forretningsmand ved et af bordene, om han ikke kunne tænke sig et job hos Starbucks?

"Jo tak" svarede Michael Gills, og så gik han i gang med sin anden karriere; denne gang helt fra bunden, hvor hans Yale uddannelse ikke kunne bruges til noget som helst. Han lagde ud med at rengøre toiletter, avancerede efterhånden til at stå i kassen og servere kaffe sammen med kolleger, der var én eller to generationer yngre end ham. Efter et halvt år som ansat i Starbucks til 10 dollars i timen opdagede Michael Gills pludselig, at han var ved at blive lykkelig. Han var ved at finde tilbage til et bedre liv, end det, han havde mistet.

En dag besluttede han sig for at skrive sin historie. Det blev til bogen ”How Starbucks Saved My Life”.
Michael Gill har skrevet sin historie om, hvordan det er at have alt, miste alt og finde det hele igen: "How Starbucks Saved My Life" er en livsbekræftende fortælling om at genfinde sig selv og genopfinde sit liv. Det er aldrig for sent.

Se Youtube video
close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?