business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

2 veje til XBA

Meget mere end en Mini MBA

MBA2 TP
  1. Business Institute >
  2. Dit næste skridt >
  3. MyCAREER >
  4. To veje til XBA

Moderne management til tiden

XBA uddannelsen, som er vores opdaterede Pre MBA uddannelse, er for den utålmodige leder, der ikke har tid til at fordybe sig i en MBA, men hurtigt ønsker at opkvalificere sine lederkompetencer. Det er lederuddannelsen til dig, der ønsker at få en grundlæggende business forståelse baseret på de nyeste ledelsesteorier. Du får den samme metodiske og teoretiske tilgang som på vores MBA uddannelse, her på bachelorniveau og alt sammen på under 12 måneder.  


XBA og MyXBA uddannelserne er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering.
Uanset hvilken vej du vælger, får du konkret og anvendelig undervisning, der tager udgangspunkt i egne praksisnære cases, og får dermed en uddannelse med værktøjer som kan benyttes fra dag ét.

2 veje til XBA

Hos Business Institute har du to veje til at nå i mål med vores XBA uddannelse. Vi ønsker at give dig valget mellem at tage uddannelsen på kort tid eller at strække den over en længere periode. Implicit betyder det også, at du skal gøre op med dig selv, om du ønsker at tage uddannelsen sammen med et hold, eller om du ønsker at forme dit eget forløb gennem uddannelsen.

Den lige vej er et et-årigt forløb, hvor fag, struktur og tidsramme er givet på forhånd. Denne uddannelse er for dig, der ønsker at komme hurtigt og nemt igennem forløbet. Som ambitiøs medarbejder eller leder  gennemgår du en målrettet og intensiv lederuddannelse på bachelorniveau på under 12 måneder. Du lærer meget på kort tid, og den nye viden kan anvendes direkte i dit daglige arbejde inden for private og offentlige organisationer. 

Den fleksible vej med MyXBA har løbende opstart; det vil sige at du selv styrer forløbet af uddannelsen, så du også kan passe dit arbejde, uden at blive stresset, eller tage en pause, hvis du fx bestemmer dig for at sejle jorden rundt med familien. Du kan tage uddannelsen inden for 12 måneder, men du kan også strække den helt op til tre år. De otte fag er obligatoriske, til gengæld bestemmer du selv rækkefølgen og tidsrammen.

XBA

Meget mere end en Mini MBA

Læs mere
MyXBA

Design din egen XBA uddannelse

Læs mere

XBA Optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på XBA og MyXBA uddannelsen er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring.

Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA og MyXBA uddannelsen. 

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?