business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

2 veje til XBA

Meget mere end en Mini MBA

MBA2 TP
  1. Business Institute >
  2. Dit næste skridt >
  3. MyCAREER >
  4. To veje til XBA

XBA: MBA koncentratet for de utålmodige

XBA uddannelsen er for den utålmodige leder, der ikke har tid til at fordybe sig i en MBA, men hurtigt ønsker at opkvalificere sine lederkompetencer. Det er lederuddannelsen til dig, der ønsker at få en grundlæggende business forståelse baseret på de nyeste ledelsesteorier. Du får den samme metodiske og teoretiske tilgang som på vores MBA uddannelse, her på bachelor niveau og alt sammen på under 12 måneder.  

Der er to veje til XBA uddannelsen; du kan vælge den lige vej i et tilrettelagt etårig forløb eller du kan vælge den fleksible vej med mulighed for at tage enkeltfag og hen ad vejen sætte disse sammen til en hel XBA uddannelse. Uanset hvilken vej du vælger, får du konkret og anvendelig undervisning, der tager udgangspunkt i egne praksisnære cases, og får dermed en uddannelse med værktøjer som kan benyttes fra dag ét.

2 veje til XBA

Når du læser XBA hos Business Institute, har du to veje at gå:

XBA uddannelsen er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering. Som ambitiøs medarbejder eller leder ønsker du at gennemgå en målrettet og intensiv lederuddannelse på bachelorniveau på under 12 måneder. Du lærer meget på kort tid, og den nye viden kan anvendes direkte i dit daglige arbejde inden for private og offentlige organisationer. 

MyXBA er en fleksibel uddannelse på bachelor niveau, som har løbende opstart. Du styrer selv forløbet af uddannelsen, så du også kan passe dit arbejde, uden at blive stresset, eller tage en pause, hvis du fx bestemmer dig for at sejle jorden rundt med familien. Du kan tage uddannelsen inden for 12 måneder, men du kan også strække den helt op til tre år. De otte fag er obligatoriske, til gengæld bestemmer du selv rækkefølgen og tidsrammen.

Du kan læse nærmere om både XBA og MyXBA nederst på siden.

MyXBA

Design din egen XBA uddannelse

Læs mere
XBA

Moderne management til tiden

Læs mere

XBA Optagelseskrav

Forudsætningerne for at blive optaget på XBA og MyXBA uddannelsen er, at du har en kort eller mellemlang grunduddannelse samt nogle års relevant erhvervserfaring.

Der gennemføres løbende visiterings- og optagelsessamtaler. En eventuel dispensation fra ovenstående behandles individuelt af Business Institute.

Kontakt gerne vores rektor eller studieleder for at høre om dine muligheder for optagelse på XBA og MyXBA uddannelsen.