business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

MyCAREER

Lederuddannelse på den nemme måde

Forside top billede

Din guide til MBA og XBA

Uddannelserne er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring, lyst til en akademisk opgradering på bachelor eller master niveau og som selv ønsker at re-boote deres karriere. Alt dette har vi samlet under overskriften ”MyCAREER”, som åbner for et nyt univers af uddannelsesmuligheder, der sikrer dig et højt fagligt niveau og lærer dig moderne forretningstænkning. Samtidigt giver vi dig et nye ledelses-værktøjer, du kan bruge med det samme.


I det nye univers du står over for, er der nemlig ikke behov for ledere, der blot sidder og tænker akademisk over tingene. Der er behov for visionære praktikere, som leder mennesker og projekter til resultater.

2 veje til XBA

Meget mere end en Mini MBA

XBA er en lederuddannelse på bachelorniveau. Du har mulighed for at vælge to veje for at opnå nå i mål; den et-årige XBA og den fleksible MyXBA, hvor du kan strække dit uddannelsesforløb i op til tre år. XBA'en er designet til mennesker med praktisk erhvervserfaring og lyst til en akademisk opgradering - et boost, der sætter gang i din karrierre.

Læs mere

3 veje til MBA

Professionelt lederskab til fremtiden

MBA er en uddannelse på kandidatniveau, der lærer dig at beherske de nye ledelsestendenser. Vi tilbyder tre veje til din MBA: den lige vej, som er en struktureret to-årig MBA uddannelse. Den fleksible vej med MyMBA, hvor du selv designer din MBA uddannelse. Og endelig er der mulighed for et kompetenceløft efter at have afsluttet en MBA uddannelse med MBA². Alle MBA uddannelser har rødder i fremtidens grænseløse erhvervsliv.

Læs mere

Return on Investment – dit og virksomhedens udbytte
fortalt af vores studerende

#1: Ro, retning og eksekvering for virksomhed og leder

”MBA’en har gjort mig i stand til at se dagligdagens udfordringer fra flere forskellige vinkler, og jeg er i stand til at overskue samt finde løsninger på de daglige udfordringer, da under-visningen har givet mig en større værktøjskasse.” Per Holm Nørgaard, Blue Water Shipping.

#2: Kontinuerlig udvikling og inspiration

 "Det er et sted, hvor praktikeren får givet en teoretisk værktøjskasse, der driver dem til at blive bedre erhvervsmæssigt." Henrik Ørholst, TV2 Danmark A/S.

#3: Nye anvendelige værktøjer fra dag ét 

 ”Læsestoffet er praktisk anvendeligt, fra det øjeblik du træder ud af døren efter første undervisningsmodul. Du bliver i stand til at genkende mønstre men også forudse tendenser i din organisation.” Mette Ringtved, Sygehus Lillebælt

9 ud af 10 studerende består deres uddannelse

Du får ikke en XBA eller MBA forærende hos Business Institute. Du må selv arbejde dig til din succes. Men det er ikke så hårdt at studere, som mange traditionelt tror.

Tre gode grunde til at læse hos Business Institute:

  • Indholdet af både XBA og MBA uddannelserne sammensættes 100 % efter dine behov og interesser. Ingen pligtlæsning - alt føles relevant.

  • Du bestemmer selv, over hvor lang tid du vil tage din uddannelse. Du kan indlægge pauser undervejs, hvis du skal føde, rejse eller hvis jobbet pludselig kræver det.

  • Som studerende møder du til spændende workshops, og vi har indlagt ’Examination Bootcamps’, hvor de normalt udfordrende eksamensopgaver struktureres. Du arbejder fokuseret, effektivt og under kyndig vejledning; det gør opgaveskrivning radikalt lettere for dig og din medstuderende.

Useful Education

En uddannelse fra Business Institute giver dig den nyeste viden samt udvikler dine evner til at tænke strategisk og anvende moderne ledelsesværktøjer. Men du får mere end det. Vi tager dig udenfor din nuværende komfortzone og giver dig mulighed for at udvikle din personlighed, så du én gang for alle kan tage næste skridt i din karriere som efterspurgt leder i det 21. århundrede.

Under skiftende vilkår har Business Institute i mere end 30 år uddannet nogle af Danmarks førende erhvervsledere - altid med afsæt i erhvervslivets behov og visioner for fremtiden. Dette er værdigrundlaget for Useful Education®. Det er her, Business Institute adskiller sig fra omverdenen. Vi er ikke tilfredse med at give dig teoretisk viden på et højt akademisk niveau; du skal også kunne omsætte denne teoretiske viden i praksis allerede fra dag ét.

Visionære praktikere – hvad menes der med det?

Business Institute tiltrækker ambitiøse ledere på jagt efter indsigt og nye tanker. Ledere, der ikke ønsker ny viden af akademisk interesse, men behøver nye visioner og kompetencer i deres daglige arbejde i erhvervslivet. Derfor ser vi heller ikke deltagerne isoleret fra hverdagen. Vi forventer tværtimod, at de bringer hverdagens udfordringer med ind i uddannelsen, så alt, hvad vi arbejder med, får kritisk relevans for deltagerne og deres virksomheder. 

Moderne ledelse kræver, at du konstant revurderer sammenhængen mellem teorierne, ser hvor deres begrænsninger ligger og løbende kobler nye teorier på din ledelsesmæssige platform. Business Institute gennemfører konstant research, der afdækker de udfordringer, der står højest på danske og internationale lederes dagsorden, og lige nu er den største opgave at få eksekveret de strategier, de har lagt for innovation og vækst. Med andre ord, skal der snakkes mindre og handles mere, men det skal være handling baseret på klare, langsigtede mål. Ingen teori, model og analyse er en krone værd uden efterfølgende implementering. Alt skal kunne omsættes til konkrete handlinger. Deraf ordrene visionære praktikere. 

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?