business-institute.dk bruger cookies til trafikmåling, optimering af sidens indhold og markedsføring. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.

Corporate Learning

BusinessInsitute_nye_2.jpg

Kvalificer dine ledere til at blive virksomhedens problemløsere


Med Corporate Learning sikrer I viden og reel problemløsning internt i virksomheden

Det er essentielt at have ledere, der med deres viden og kompetencer evner at løse aktuelle problemstillinger og dermed løfte virksomhedens vidensniveau. Med Business Institutes fokuserede Corporate Learning, giver vi jer mulighed for at opbygge egne kompetencer til at løse morgendagens udfordringer.

Som virksomhed har I mulighed for at uddanne en enkelt leder eller en gruppe af ledere indenfor 24 mulige kompetenceblokke, som alle tager udgangspunkt i vores omfattende MBA platform. Platformen sikrer, at det i et globalt perspektiv, er de nyeste teorier og metoder, der tages i anvendelse. Ligeledes dækker de 24 kompetenceblokke mere end 90 % af de udfordringer, som virksomheder og institutioner står overfor.

Dette sikrer, et generelt kompetenceløft i virksomheden, at viden lagres in-house og, at der findes de løsninger, som giver mening præcis i jeres kontekst.

   Vi oversætter jeres udfordringer til konkrete løsninger i sync med jeres virkelighed og finder de løsninger, der virker.   

   Jeres ledelsestænkning opgraderes gennem holistiske og tidsaktuelle kompetenceblokke. Vi har Danmarks mest mangfoldige ledelsesplatform; uanset tema og udfordring, kan vi finde de løsninger og veje, der giver størst værdi for jer.

  Gennem mere end 20 år har vi gennemført Useful Education hvilket betyder, at vi kan skabe sammenhæng mellem udfordring, læring og eksekvering.

 

Sparring på design og vurdering af jeres løbende behov for kompetenceudvikling

I et tæt samarbejde afdækker vi det konkrete kompetencehov i forhold til jeres udfordring. Forløbet har afsæt i jeres konkrete udfordringer og ønske om kompetenceløft.  

Nå jeres mål ud fra tre nemme skridt:

   Vi gennemfører et sprint med fokus på at finde ind til kernen af jeres udfordringer. Derefter designes forløb og mål, så der sikres en kobling mellem udfordring, læring og konkret problemløsning.

   Undervisning af en eller flere kernemedarbejdere. Der er konkret sparring undervejs i undervisningen, så der sikres en kobling mellem metoder/teorier og jeres konkrete udfordringer.

   Et konkret beslutningsoplæg udarbejdes, og der eksekveres på dette.

 

​Gør din virksomhed klogere i en fart med vores Insights-univers​

Hos Business Institute er vi optagede af- og stræber efter, at ledere og organisationer kommer til at udleve deres fulde potentiale i en hastigt foranderlig verden. Vi har fokus på praktisk anvendelighed og værdiskabelse i praksis, og derfor får din virksomhed gratis adgang til vores Insights-univers.

Med vores Insights-univers kan din organisations ledere tilskyndes til at reflektere og løbende søge ny inspiration og input til deres ledergerning gennem følgende temaer:

 

Book en mødeaftale med rektor Lars Ib og hør om din virksomheds muligheder med Corporate Learning.

T: +45 23 40 32 02
M: lars@business-institute.dk

close
Hvad kan vi hjælpe med?
ring til os eller udfyld formular
phone
Man-fre: 9-13
+45 98 18 80 00
location_on
Business Institute
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

perm_identity
mail_outline

Tak for din email.
Vi kontakter dig snarest.

mail_outlineHvad kan vi hjælpe med?